Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan dan ARMIJO BiH Da nam budesh zdrava i chila i jacha iz dana u dan. Sretan dan Armije BiH svim istomishljenicima a onima koji to nisu nek mi moga djoku sichu.
Hey Snajper, haha, vidim da si skontao ovog cetu sto se potpisuje sa herceg - bosna, hvo, kurcasti ratovi itd. Trebalo bi ga naguziti, steta sto se krije. haha SRETAN TI DAN ARMIJE, TEBI, TAKVIMA I DOMOVINI B O S N I I H E R C E G O V I N I
Za Hamzu, Sjedi i citaj, mozda ti pomogne da razvijes svoj mozak. Za HVO I KURCASTE RATOVE i slicne NESRETAN VAM JE OVAJ DAN, ZNAMO TO DOBRO hehe Za ostale SRETAN DAN ARMIJE BIH ----> BiH iznad svega
bravo zenica.
Za "Herceg Bosnu" Od koje si ti sorte majke ti.Otkad to neko u Bosni ili Hrvatskoj kaze "slepc"i i jos se potpise kao "Herceg Bosna". Gnjido jedna smrdljiva.Vlaski fasni opanku, jebo ti pas mater .Nemoj vise uvlaciti svoj slinavi nos u ovaj portal. Idi u Srbiju jebla ti ona mater poganu. Zivjela Armija Bosne i Hercegovine a, kome je protiv nek dodje u Bosnu i Hercegovinu pa nek nam to kaze ... Pozdrav DOMOVINI
Potpuno sramno i krajnje bezobrazno je da danasnji dan, ovaj veliki dan 15.April, dan koji prvi put zvanicno u istoriji Bosne i Hercegovine bi trebao da se slavi kao dan njene armije, bude ustvari samo jedan obican dan. Nevjerovatno ali istinito, na naslovnim stranicama dnevnih novina u Federaciji stoji veliki naslov..."Zeljeznicar izgubio u Zenici"....koga interesuje sto je Zeljeznicar izgubio u Zenici, mozda me bas vise interesuje sto je Celik pobjedio....ali 15-ti je april, gdje je postovanje prema borcima koji su omogucili da umjesto bacanja molotovljevih koktela u sadasnjosti sjedimo na tribinama i gledamo slobodno tu utakmicu. Sramite se vi koji se bojite obiljeziti Dan Armije BiH. Tek u cosku trece strane onako stidljivo i jadno izgleda clanak u kome Atif Dudakovic kaze da je Bosna zahvaljujuci armiji opstala. 1924 godine to su bili Sahovici 1942 godine to je bila Foca 1995 godine to se desilo u Srebrenici Koja je naredna godina i koji grad samo je pitanje na koje ce odgovor stici svakako jer nemamo dostojanstvo, nemamo ponos, mazohisti smo, sto nas vise ubijaju sve ih vise volimo. A to sto je Zeljo izgubio u Zenici je dobro jer naredni poraz je kod kuce od Arkanovog Obilica.
Ma pustite skutore nek krekecu
armija bih??????? hahahahahahahahahahahahahahaha..... nemojte lupat slepci!!!!
Za HVO SRCE ta ArmijaBiH ima a ima i MUDA koja ti nikada nisi imao!
Ma pustite skutore nek krekecu
Za "HVO" E bas si kenjac, mogu misliti kolike su ti usi, a tolicna ti je cuna
ARMIJA BIH. HAHAHAHAHAHA.... SMIJESNO ZAR NE... JEBAL VAS VRAG VI IMATE ARMIJU...HAHAHAHA...SMIJESNO, BAS SMIJESNO KOLIKO STE VI GLUP I ZATUCAN NAROD...PA STVARNO VAS TREBA SPREMITI MEDJU ARAPE DA SE VRATITE SVOJIM KORJENIMA, ILI MEDJU SRBE OD KOJIH STE POTEKLI, JEBAL VAS VRAG BAS STE MI SMIJESNI... ARMIJA DVA HELIKOPTERA, POLA AVIONA, DVA CAMCA I NEKOLIKO STOTINA HILJADA KRETENA KOJI OPET HOCE DA TEGBIRAJU... E PA MOZETE KURCU TEGBIRATI SADA STE U TORU, A TU VASU "ARMIJU" MOGU SAMO DA ISKORISTE OVA DVOJICA KRETENA NA SLICI DA PARADAJU I OSJECAJU SE KAO DA SU VAZNI.. SULEJMANI I DUDLAKOVIC...HAHAHAHA..
POGLEDAJ OVE DVOJICE KRETENA.. PA OVAKO NIJE GRDAN BIO NI ALIJA IZMEBEGOVIC...
Slazem se sa "Zenicom i SAS",nikad ne zaboraviti i uciti svoju djecu kakve su nam "komsije",da i njih nespremne ne zadesi neka nova``92!Sarajevo jeste bilo puno podrumasa,CZ,raznih" obezbjedjenja".Danas je gotovo sramota reci da si bio u Armiji.Raja su vec zaboravila Borije,Pitine stijene,Orlovac,Zlatistei ostala,do tada vecini nepoznata mjesta,odakle su nas ubijali i ranjavali.Sretan rodjendan ArmijoRBiH!!
cetnici su bili kraljevska garda bivse kraljevine srbije - kako srbija nije kraljevina vec duze vrijeme, cetnici vise ne postoje! a ustase su bili hrvatski borci za nezavisnost tokom WWII, samim time ni oni ne postoje vec duze vrijeme... tako da neznam o kom vremenskom periodu vi pricate kad ova armija postoji 12 godina... de, ne serite boga vam!