Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recimo beogradski FPN je jedan od najtezih na BG univerzitetu! Nemojte misliti da je to lako stivo i nauka. Druga je prica u sarajevu kad su profesori malo neozbiljni... a i vole pare! Beogradom inace kruzi prica da kada te pitaju sta studiras a ti studiras FPN:obicno ti kazu auuu pa ZASSTO SI UPISAO FPN ako zelis da imas studentski zivot. Ugl. mora puno da se cita i razvija misljenje...
FPN je dobar fax! za sve vrijedne i marljiive ljude koji mogu puno nauciti! Oni kkoji govore lose o FPN kako nema posla jesu oni koji su na mufte zavrsili. Nije to slucaj sa FPN nego sa svakim fakultetom koji se prepise i kupi i potkkupi. A potkupiti se moze svako, pa i Zeljko Komsic.!
hmm...zar ne pocinje sutra faks,jao koja organizacija,strasno,u to sam se uvjerila
certifikat ako je to tako, onda imas nadlezne institucije pa podnesi prijave. A nemoj lupetati i vrijedati druge, bez obzira ko je u pitanju. Budi ti taj koji ce ispraviti, sve navode koje si rekao. Imas Tuzilastvo KS ili drzavno, pa bujrum.
certifikat nemoj me plasiti , danas sam bio na svecanosti
Sta o Fakultetu misle studenti Master magistarskog studija ekonomska diplomatija. Nista dobro ocigledno
FPN je leglo korupcije, nepotizma, prepisivanja, kradje na ispitima, intelektualnog kriminala.. Profesorski kadar je nestrucan, organizacija faxa kriminalna.. Doktori nauka na ovom fakultetu svoje doktorate skidaju sa vikipedie.. Svaka cast pojedincima, poput Nezuka Curka, Esada Zgodica i Stjepana Simica. Ostali trebaju da odgovaraju za davanje diploma nepismenim ljudima i za upropastavanje obrazovanja u BiH. To su, prije svega, Safet Halilovic, Asim Mujkic, Sacir Filandra, Suad Kurtcehajic i ostali ublehasi, steladzije i podmitljivci..