Komentari (387)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek s principima kojima je islam temelj.... bravo erdoganu, bravo !!
..meraba doSt:))
... kao shto tebi nisu gledali u zube kad si BAHNUO :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel zna neko od ovih sto pricaju gluposti, da je Turska za vrijeme Erdoana postala jedna od najacih svijetskih ekonomija i igraca na globalnom planu! Neznalice umijesto da zahvalite Bogu sto imamo ovakvog prijatelja u svijetu vi laprdate,!
Jebao te on usta i njegov prosperitet
Jedan_ od_ mnogih idiota
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Građani su, trenutno, direktno dužni 150 miliona EUR - Turskoj. Neće to ni najrođeniji brat halaliti, a vi Bošnje, umjesto što ste bezlični, shvatite da smo mi oduvijek bili turska "raja", a danas smo de-facto dužnici, I da nam je pametnije tražiti način kako se duga riješiti, nego se utrpavati u guzice i puzati oko nečijih stopala.
Jesu li zabranili tocenje alkohola u krugu kud se Erdogan bude kretao. ukljucujuci i rezervnu rutu.. ???
Žalosno je kako se sve ispolitizuje u ovoj BiH. Ako ovako luđački komentarišemo sve ono što nije od naše religije i budimo zlo što prošlosti pripada, mislim onda da sami polako postajemo žrtve ove religijske različitosti, a to znači vraćanje u srednjevjekovno doba ili još bolje mamutsko praistorijsko doba. Meni lično djeluje kao luđački neartikultisani urlici kojima je nekima od vas mjesto u dobro čuvanoj mentalnoj ustanovi. Prosto mi se gadi čitati ove komentare i nije mi jasno kako administratori dozvoljavaju ovako nešto. Mislim da bi svake komentare povezane sa netolerancijom, pozivom na sukob, vrijeđanjem bilo čije nacionalnosti, povezane sa bilo kojom vjeroispovijesti trebalo krivično sankcionisati, jer kod nas drugačije i ne može. Mislim i da Klix kao portal, radi profita, dozvoljava ovakve rasprave i nacionalna raspirivanja, gdje mislim da je jako morbidno a pogotovo opasno i da bi trebali razmisliti o zatvaranju svih budućih komentara na ovom portalu.
BiH mediji vrlo blijedo i stidljivo o dolasku najvećeg u ISLAMSKOM svijetu današnjice. Čovjek koji drži dostojanstvo muslimanima u svijetu. A ti isti mediji bruje o dolasku PAPE od kojeg nemamo nikakve koristi. Turska je do sada investirala oko jednu milijardu eura, a šta nam je PAPA pomogao. A za one koji nemaju nikakve argumente osim laži za ZLATNE KAŠIKE, predlažem im da pogledaju ovaj link "istini o Zlatnim kašikama". Selam brate Erdogane i dobro nam došao brate!! http://tuzlanski.ba/moji-razgovori-sa-alijom-istina-o-zlatnim-kasikama-foto/?fb_action_ids=809837935766036&fb_action_types=og.shares&fb_source=other_m
BiH mediji vrlo blijedo i stidljivo o dolasku najvećeg u ISLAMSKOM svijetu današnjice. Čovjek koji drži dostojanstvo muslimanima u svijetu. A ti isti mediji bruje o dolasku PAPE od kojeg nemamo nikakve koristi. Turska je do sada investirala oko jednu milijardu eura, a šta nam je PAPA pomogao. A za one koji nemaju nikakve argumente osim laži za ZLATNE KAŠIKE, predlažem im da pogledaju ovaj link "istini o Zlatnim kašikama". Selam brate Erdogane i dobro nam došao brate!!
BiH mediji vrlo blijedo i stidljivo o dolasku najvećeg u ISLAMSKOM svijetu današnjice. Čovjek koji drži dostojanstvo muslimanima u svijetu. A ti isti mediji bruje o dolasku PAPE od kojeg nemamo nikakve koristi. Turska je do sada investirala oko jednu milijardu eura, a šta nam je PAPA pomogao. A za one koji nemaju nikakve argumente osim laži za ZLATNE KAŠIKE, predlažem im da pogledaju ovaj link "istini o Zlatnim kašikama". Selam brate Erdogane i dobro nam došao brate!! http://tuzlanski.ba/moji-razgovori-sa-alijom-istina-o-zlatnim-kasikama-foto/?fb_action_ids=809837935766036&fb_action_types=og.shares&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B711636562278472%5D&action_type_map=%5B%22og.shares%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
Da se naježiš ! https://www.youtube.com/watch?v=S0jpb-Ig9UI
Eto dajdje,eto dajdje...Donijece nam svega :))))))
dobrodošao prijatelju, ja ne znam što pojedini pljuju po Erdoanu jer nije nikada ništa uradio loše za BiH i za njezine građane, naprotiv uvijek je uz nas i pomaže nas. Dovoljno je pogledati koje sve spomenike Turska obnovila, koliko je pomogla za vrijeme poplava ne gledajuću koji narod gdje živi, investiraju u BiH to mogu sigurno više. Prije bi nam Erdoan pomogao nego bilo koji od naših političara koji samo gledaju kako da namaknu kakvih para za sebe a narod nek crkne
Nek se pripazi da ga kakva četnička milicija ne uhvati
MlaTko... trebao si ti procitat koju knjigu umjesto akorda za gusle :))
... mlaTko nam je naivan djechak :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JAKAKO!
Veliki selam za brata Erdogana. Pitanje jedno, hoće li plinovod prolaziti kroz BiH?
Proci ce kroz makedoniju pa vidis sta im spremaju. Izgleda da je bolje da ide pored BiH
administratori nisu jos budni :-)
hoce li i njemu cuke na crveni tepih izletjet? :)
DOMAĆIN
...samo si na ti falio, serem se viš na te vizite , koji qurc dolaziš