Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrodosao u svoj rodni grad
Izvrsna prilika da mu se postave konkretna pitanja i da se traze konkretni odgovori. Srbija nece biti primljena u EU dok ne uspostavi dobre odnose sa susjedima. A da bi ih uspostavila sa BIH mora se suociti sa prosloscu, mora ocitati lekciju Dodiku i drustvu... Bilo bi jako glupo da propustimo ovu sansu da ga suocimo sa konkretnim pitanjima..
oooo
zna Tadić onu staru:\"Ide patka, ide guska ova zemlja bit će Turska \"..aaaahahahaaa
dobro došo u SUVERENU I NEZAVISNU BiH
.... haj\' dijaspora jedi g.o-vna.
Šta ima u Belgiji? A?
ovaj portal treba bit kaznjen sto dopusta ovakava izivljavanja , prijetnje itd. I to debelo kaznjen.
@LAZNA tambura cuclaj dobro obrezane stafete...ova nase SU slatke, glatke, ciste i kvalitetne...!!!
Sarajevo je TU I BIT CE ZA SVA VREMENA...!!! A SMMRDIJA SVE MANJA I MANJA...!!! SAMO STO SVE VISE SMMRDI...!!! SIKTER...!!!
STIGO KRVOLOK CETTNIK TADIC U SARAJEVO...GRAD KOJI SU NJEGOVA BRACA I MONSTRUM SRRATKO MLADIC TRI IPO GODINE UBBIJALI...TERRORISTI- SMMRDI...!!!
Kad vidis Karadžića prvo što ti padne na pamet \'Evo ga Rus !\'. Plav, liči na Putina... jest jest. Aha.
Moglo bi se sa Tadićem dogovoriti o svemu. Ovi naši Bosanski pravoslavci su problem. Danas misle da su Rusi, ko zna prekosurta će biti braća Kinezi. Mao Ce Rajko Vasic i Chang Hao Radmanovic.
garde i govana
Nije Obilić nego Kobilović, u originalu. To bi trebao da znaš, bez obzira na nizak IQ.
Šta ste blenuli u avion j.bo vas avion !??
hahahahaahha e jaka ti ta aske. Čuj nebeski narod