Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbe u ludnice i mirna Bosna.
...ono kad mentalno retardiran govori o ludnicama...
@Soukbunar ...gde ono beše to egzotično mesto sa tako poetskim naslovom, a tako krvoločnim piscima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadan naš narod ! Samo mi ovo moremo zaustaviti ...i šta slijedi sad? bakir otvora tursku školu a dragan hrvatsvo hoce hevatima iz hrvatske prenositi ? Nisu svi chede ili uztase isto kao trecima nisu turci i arapi brača
Kad su jednom turskom oficiru nedavno objasnili ratnu situaciju oko Sarajeva, covjek sa sigurnoscu rece - Mi bismo na mjestu Srba za dvije hefte usli u grad. Srbi ne uspjedose ni za 177 hefti. Zadnji zadatak koji je krscanska srpska ruka dobila od tijela, da konacno ocisti evropu od muslimana, nije do pola uspjela izvrsit. Jos gore, neuspjelim pokusajem su producirali prvu drzavu u evropi sa muslmanskom vecinom od odlaska turaka. Sve sto su uspjeli je proglasiti svoj tor unutar te drzave.
@kupo @drinajosjaci "Hladna voda" ili Soukbunar je Sarajevsko naselje gdje četnička noga nikada nije mogla kročiti živa a oni koji su krenuli su sada vodoravno na groblju sveti đorđe na vracama.Pobili ste mi granatama porodicu i komšije granatama JNA samo zato što su bili muslimani a onda sam postao onaj što vas šalje na sveti đorđe. A o Bošnjačkoj istoriji i akademicima,književnicima,pjesnicima,oskarovcima bi trebao malo više čitati da se ne brukaš na portalima kao klix.
Prvi statut bosnjackog novinarstva, svaki projekat u RS je neupsesan/nepotreban uz obaveznu aluziju na finansijsku malverzaciju.
sto se sikirate vi za Srpsku Republiku i njene studentske domove?! Nikad vise sa balijama, makar travu jeli...
Bosnjacka je logika cudna. Mrznja ka Srbima je hronicna, ali se hoce zajednicka drzava i prica se o RBIH kao o necem realnom. Nije mi jasno kako ocekuju da n jih Srbi prihvate kao nekog sa kojim bi gradili suzivot pored ovakvih komentara. Ko bi danas povjerovao Bosnjaku da bi radio za dobrobit Srba ili smatrao Srbe legitimnim drzavljanima? Hajte molim vas. Srbi i Hrvati su oruzijem, a Bosnjaci mrznjom razbili BIH za vijek i vijekova. Nece svanuti to jutro kada ce BIH biti normalna drzava. Dobro zapamtite. Nece. Propala za sva vremena. Nije tako nekad bilo ali danas je realnija opcija Srbima i Hrvatima da docekaju otcijepljenje nego Bosnjacima unitarnu drzavu. Bosnjaci sa svojom fantazijom nemaju ama bas nikakvu sansu.
@Mickey10 Aha, znaci ono sto je izgledno, po tebi, je nezavisna drzava sa 80 postotnom muslimanskom vecinom i sa preko 25 hiljada kvadratnih km u Evropi. To je povrsina jedne Makedonije. Ako se otcijepe Hrvati, recimo u vasem najoptimisticnijem scenrariju sa 27% teritorije, to znaci da ce biti u sred balkana drzava sa blizu 100% muslimana velicine jedne Crne Gore. Moj naivni srbine. Ne branimo mi vama da se otcijepite, neda vam zapad. Kontas?
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Mozda cekaju da im netko od familije dobije lazne diplome.Graditi nesto bez poznavanja stvarne situacije je suludno, pogotovo kad javno daju do znanja da se nesto gradi.Sumnjam u njihovu iskrenost. Svaka zgrada koja se ne koristi gubi svoju vrijednost.Mozda im je to i bila namjera, da bi je netko drugi jeftino kupio.
hau jes nou😂
Srpski narod nastao je kao krscanska isturena ruka prema muslimanima. Stoga je dio njihovog idnentiteta neprijateljstvo prema muslimanima. Islam je istina bez obzira na trenutno ponizavajuce stanje muslmana, te neprijateljstvo prema islamu donosi prokletstvo. Tako je taj narod proklet sam po sebi zbog takve svrhe postojanja. Jednostavno oni nista nit vide nit razumiju onako kako jeste, vec onako kako to treba biti da bi se njih prikazalo u stanju moci i casti, koju nikad nit su nit ce dosegnuti
@AllfaQmega 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
@dadoredstar Balija ti si primjer Bosanske budale.
Jadni KLIX, čak i kada pokušava objaviti nešto u korist SDS-a, opet napale Srbe i oni glasaju za SNSD
polako, ukućani će da usele poslije proglašenja izbornih rezultata.
Bitno da se gradi pa ce se vremenom naci neka namena!
Studentski dom je samo PRST U OKO islamističkom faktoru.
@AIIfaQmega Spasio je Hrvate iz Srednje Bosne, trebao vas je ostaviti prijateljski nastrojenim Bošnjama?
@AIIfaQmega ahahaha kaže ustaša :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)