Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveci neprijatelji drzavne ekonomije su njeni prekobrojni uhljebi (paraziti)...
Ganiću na šta si spao, da se slikas sa okorjelim SDA lažovima i varalicama
Ova klika na celu sa Izetbegovićima i Ganicima koji danas imaju privatne fakultete i vedre i oblače, odgovorna je što je populaciju od 2 miliona Bošnjaka dovela do ruba nestanka (sto traje još uvijek)uvela u rat sa mnogostruko jacim neprijateljem,na istoku i zapadu.Drzavu ste dobili vi (fildžan) a mi iseljavanje.Referendum je mogao pričekati ,mrtve ljude niko ne vrati a katastrofa i danas traje
Slusaj sto kaze Ganic u vezi toga,blento budalasti..
Vi ste se borili za Srbiju sto je dokazano, a i danas se borite podrzajete Dodika i Srbe isto tako i Ruse sa Dodikom i Srbima.
Gledaj Emira, troprstaša.
Hajmo Bosno hajmo Hercegovino.Ove fukare koji mediji dizu zaista nam nisu bitni i nema od njih opasnosti to vec svako zna.
Ovo je trebalo biti u Kosači! Ne vidim u publici braću Hrvate!
Nego dje nam je humo, dok sprema fondove za raju sda, a sina po ankari ko bisera svoga hairliju. De malo sjasite sa budzeta. Ima i drugih da bi dahnuli malo.
Jel ovo proslava dana nezavisnosti ili dana sda hercegovackog? U prvom safu ko u dzamiji za bajram, samo kadar sda. Edo spremaju li se zaposljavanja po mupu ili se nova benzinska sprema?! a hadzovicu dok se glasalo za ovu nezavisnosti, ti si kardish bio po turkiye. Spago gdje je ona jna sada, jel te se stide ili ti njih… e moji dobri bosnjani…
maaaaajkeeeee ti
Ma bravo. A posebno ste se iskazali 91., onom poznatom: To nije baš rat.
Ovo je bio skup SDA, Music , Spago, Ganic itd. Ne vidim Loca , Humu Orucevica itd. gdje li se Hurda sakrio.?
Zavrsavaju zaposljavanja dok nisu vlast zijanili.
A recite mi jesu li pjevali kada je intonirana himna?
Dje su drzali ruku...dolje ili gore...
Jel ko od Hrvata i Srba cestitao danas Dan nezavisnosti ? Javno*
92 je bila najteza za opstanak Bosnjaka u istoriji BiH. Imali smo Bosanske Srbe,Bosanske Hrvate ,Srbiju,Hrvatsku I nase domace kvinslinge tj.Abdicevce pa smo opstali ,zato Bosnjaci malo manje price o "bjezanju iz BiH "a vise za izgradnju BiH. Ovo kazem zato sto sam bio ovdje od 92-95,znam kako je bilo,zato dragi moji mladi Bosnjaci sada se ratuje sa olovkom I to je kudi kamo lakse.Znaci ,malo manje "prijetnji sa odlaskom u Njemacku" a vise raditi za izgradnju drzave...
Koliko znam 92 nije bilo Bosnjaka. a i ja sam bio ovdje u Mostaru.
Sve poslijeratni milioneri. Oni koji su se borili odavno su ili otišli iz ove zemlje ili su poslali svu djecu i letargično šute jer ih je nepravda na to natjerala.
U prva tri reda sve pošteno ..svi bez afera prrave patriote...