Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su rekli samo su izostavili podatak da novogidnja noc kosta 600 000 (sest stotina hiljada) KM, od toga samo gdja Nina Badric utrzuje 50 000 konvertibilnih maraka..Narode uzivajte!!
ma ja, hebo zemaljski muzej nek pjevaci uzmu svoje...
\"Što se tiče osiguravanja Centralnog programa pred BBI centrom, angažirat ćemo veći broj policajaca s ciljem kontrole učesnika u saobraćaju sa posebnim akcentom na kontrolu prisustva alkohola, na trgovima, u ugostiteljskim objektima i drugim mjestima radi sprečavanja izvršenja krivičnih djela i narušavanja javnog reda i mira.\" PA zar kane i provjeravati ko šta pije po kafanam, majku ima je***
Hajde ba, sta galamite na organizaciju doceka? Pa bar ja znam 10 dalmatinaca koji su dosli u Sarajevo cekati NG na otvorenom, a eto objavljeni su i nezvanicni podaci da je oko 30000 turista tu. Dogodine ce ih 10 puta vise doci zahvaljujuci ovom spektaklu i Coca Colinom marketu, a to je raja lova za Sarajevo. Uzivajte
OoOoOOoOoo RUKFAAAAAŠ hahahahah
Pripremaju vas opet lagano za Kurbane a vi jos uvijek Sarajlie cak od 1992 godine spavate.
Da , sve je spremno, a sta na to kaze efendija c.e.r.i.c?
Sretna Vam nova godina... iskreno, imam samo jedan hljeb i kobasice u stanu, nemam cigara to mi je najgore ionako jedem jednom...ali nema veze...
@axa Pravi musliman i bez fetve zna kako se ponašati! Ćafiri (B a l i j e) će i sa fetvom i bez nje se opijati, bludničiti i činiti ostale velike grijehe za koje će naravno dočekati adekvatnu kaznu, samo sabura, a pogotovu oni koji niti JEDNU vijest ne mogu komentirati a da ne spominju Islamsku zajednicu na jedan ili drugi način!
refko i combe bacaju bombe
A sta ako padne Fetva.
Bolje bi bilo da ste sta drugo organizovali,humanitarne pomoci, vise bi bila iznenadena,ovako proslave NG,na otvorenom mi je bas ...S.r.a.n.j.e...uzivajte!Droge ,alkohola,pucnjave, divite se glupostima,ma daj probudite se malo...uzivajte u drugim stvarima,..
Kakav seljak ovaj porparol MUP-a !!! Kad bi ga djeca u školi nacrtala, dobili bi keca, a možda bi ih istjerali iz škole.
Šta znači, nema upotrebe petardi. Jel samo na toj javnoj lokaciji, ili na cijelom kantonu.
Ima li ovaj Igor bar još jednu kravatu u necrvenoj boji.. Ofiran je uvlačeći se pretpostavljenom!!!
SDA JE ZLO SDA JE DONIJELO SVE ZLO U SARAJEVO I UPAMTITE AKO HOCETE JOS ZLA, GLASAJTE SAMO ZA SDA I BICE GA JOS VISE,,,,, VISE,,,,VISE,,,VISE.
sta je ovo nigdje treba na sa x u ?? Javljajte se !!