Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napisano je kako uplatiti iz inostranstva. Dijasporo šta čekaš ? Ovo ima da shvatite kao obavezu, jel' jasno ?
A jesu li Bakir ili Sebija bili na svecanom otvorenju i probali corbu??
dali je ovo moguće ,naš Bakiraga veli da je zaposlio mnogo ljudi!!!!
Da li je ova kuhinja u blizini škole? Ako jeste, to nije OK. Jer znate kakva su neka djeca i mogu uzeti na zub ove sto se hrane u kuhinji.
Bitno je da se ima za skupocjeni vozni park da se djubrad voze na nivou a nek djeca gladuju sve vam hebem i vaku drzavu nema veze nacija djete je djete sam kolko govna na mobitele trose da se to ukine moglo bi svima dovoljno bit a o nezaradjenim platama da ne govorim stoka neradnicka sve im hebem na sve tri strane
Crveni šta uradište sa Tuzle. Sramota!!
Crveni??? Malo se opismeni jadnice. Vidi koliko je javnih kuhinja bilo 48, 70 i 91??? Nijedna idiote.
Ovakve stvari treba finansirati drzava. Ovo je sramota da uopste postoji ali kada je vec potrebno sramota je da opstina/kanton/federacija/bih ne odvaja sredstva da se djeca nahrane ako ih vec nece da lijece besplatno! SRAMOTA i UZAS od drustva!!! Na sta smo spali! I onda mi neki pocnu ovdje da pljuju po bivsoj drzavi, e pa gospodo ako nista djeca nisu bila gladna i bez zdravstvenog osiguranja u bivsoj drzavi! Sretan vam dan republike!!!!
@zarkan0 Ma onda se crkavalo idiote a danas med i mlijeko vidis da sve cvate, blaGO ONOM KO PAMETI NEMA PA MU CITAV ZIVOT U VESELJU PRODJE.
Crveni...šta uradište od Tuzle .Sramota!!
Bakir I. je rekao da je SDA od Sarajeva napravila METROPOLU !!! U takvoj METROPOLI SDA je omogućila Sarajevskim građanima da u NARODNIM KUHINJAMA dobiju 120.000 obroka dnevno !!! DOBRO STE PROČITALI 120.000 OBROKA !!! NE ZABORAVIMO da im se ZAHVALIMO !!!
Ovo nam ostavlja SDA u amanet.
Ali zato se da 200 000 za doček nove godine
e ovo je tuzna realnost ...........
ma nista....svaki dan isti.... :)