Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji clanak do sad :))))
Hahaa, bravo majstore!
Preporucujem ti da izadjes iz stranackog razmisljanja i da razmislis kao obican gradjanin. Npr. u Tuzli(opstina i kanton) SDP vlada dugi niz godina i sta to treba ispravljati, a sta trenutno imamo. Ako mislis da trebam biti zadovoljan sto je Sloboda ispala(ugasena), onda je to tvoj uskogradjanski probem, ali obicnom covjeku nije svejedno, a to bi se trebalo ticati onih najodgovornijh za koje je narod glasao. Nije mi velika utjeha ako neko kaze da su prije gradjana \'nacionalisti krali pa neka sad i ovi kradu\'. BiH nije nepresusan izvor bogatstava, ako mislite da ce nam neko drugi pomoci(stranci), 100% ste u zabludi. Niko nama nece pomoci, ako sami sebi ne pomognemo. Narod zna da ovo nije drzava za covjeka.
je vama ovdje extra da dodje angela merkel nemoze ispraviti za pola godine sta je ovo smece do sada uradilo od drzave. Pustite ljude da rade svoj posao, lako je na tastaturi biti pametan i izmisljati razne optuzbe bez i sa osnovom. Kako glup moras biti da ostavljas ovakve komentare?
HAHAHAHAHA; EXTRA!
a gdje je potpis i neki pečat?
a da su novu drzavnu formirali na jedini nacin kako je mogla biti formirana tj. kako su DoDo & co. htjeli naslov bi komotno mogao biti: Sve ono sto vjerujemo da BiH jeste i sto od sad vise nikada ni na koji nacin nece moci biti. Prije izbora je sarajevo-x bio pro-SDP, a sada ocito po clancima da neko placa puno vise :)
vratio se \"Valter\"?! izmišljeni lik komunističko-socijalističkih ubleha... izmislili ga u periodu \'41-\'45... duh živio 47 godina,malo spavao pa ga uskrsnuli ponovo... vjeruj narode i p.u.š.i ga vječno...
Naročito bih se osvrnuo na onaj dio neđe oko sredine. Ma pogodio si u srijedu ;)
ahahahahah odma sam se puko smijat kad otvori clanak xDDD
mozete li vi koji pljujete zbog \"kradje\" najprije staviti link na \"ukradeni\" tekst, a onda pretpostaviti da je mozda slucajnost? ipak, nije tesko da se desi da vise ljudi dodju na istu ideju, n bi bilo prvi put.
haha smisno i zalosno u istu ruku a jos smijesniji su ovi bosanci sto ne kontaju fol, zbog se vicevi pricaju neka vas nosi vas dobrina neinteligentne :)
Pa evo nema Harisa, ko je sada kriv!? Nisam clan SBiH , cak istu nisam simpatisao, ali ovo sto su ovi zeleni komunisti uradili za godinu dana, ovi Harisovi su \"Branko kockica\" za njih. Mislio sam da je Haris jedini problem ove drzave, kako su nas \"nezavisni mediji\" prije izbora ubjedjivali. Evo sada covjek nije na vlasti, kao ni njegova partija , a nikada nam gore nije bilo. Nikad vise za SDP!!!!!! P.S. Vratite nam Silajdzica!
Naredne izbore moj glas ide Harisu Silajdzicu. Nikad vise za SDP! Neka sada suljagici, hadzici, niksici... i ostali rođaci, prijatelji i komsije glasaju za njih.
ovakav kritički pristup obećava da će se nešto desiti sa nama koji živimo u ovom \"tamnom vilajetu\", naime, iz ovog slikovito \"rečenog\" je vidljiva kritika svih strana, a ne, kao do sada, jedne ili dvije strane... SVAKA ČAST!!!
Ja bih istine radi dodao još \" \"
Panjeta Almire ne kiti se tudjim perjem !