Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uostalom kad sinovi i kceri federalnih parlamentaraca po krscanskim europskim vs americkim drzavama, sa krrscanskim sinovima i kcerima u miru i ljubavi dijele sve - zasto po istom principu i nasa djeca nebi zivjela u svojoj domovini?
i sve dok se parlamentarne sjednice desavaju iza ledja naroda - prica o ,,zastite\'\' svjedoka je jadna, bijedna, nistavna, bizarna.
sve dok parlamentarne sjednice budu prikazivane kroz priloge u politickim emisijama tipa 60 minuta - parlament je - sigurna kuca - za skrivanje lopova od naroda kog pljackaju 20 godina.