Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebao je krasti u skladu sa zakonom.
svaki 1000-ti sumar je pošten, ostali su uvjek u nekom talu
ni prvi ni zadnji al jedan od prvih koji je kaznjen. mozda i prvi. nekom se zamjerio ocito
Jel ovo nas neko zajebaje pa kod nas sumari zive kao carevi imaju po 2 kuce stanove to je javna tajna a ne vijest.Ovaj je ukreo 29 000 to je nista kradu se stotine hiljada
U hlad ispod 'jele' i pored sebe kanister vatrene vodice, ne može taj pazit na sebe, a kamoli na šumu!
sumari su uvijek imali malu platu i pomalo brstili sumu.za kosu i sumu se ne treba sikirati, ponovo ce narasti,ali ovi sto pokradu narodne pare, tu vis nista ne raste samo moze promaha da svira.
Sumar ostetio sumsko gazdinstvo u republici sumskoj koja ce uskoro nestati inshallah..
alau egber
Koliko puta po 29 000 KM . Ovo me podsjeća na FEDERALNOG Policajca Lučkina iz Bobovice , zadnja pošta BAkirovo naselje Buroj. HAdžija je toliko moćan da je SEBI asfaltirao put za šlepere balvana koje iz šumskog revira Bubala SDA načelnika Konjica,prebacuje planinsnkim putem u ilegalne pilane HArisa Siladžića u Brezi. Pa ovoliko nije poduzetan ni ESKO BAR.
ahhahahahhahahahhahahaa
To političari rade već godinama, samo što to njima prolazi, ali ne i tamo nekom šumaru!