Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zelim mu nista vise osim da uziva u zivotu kao oni koji zive od 300 maraka penzije
SDA? Narod je ocekivao da Izetbegovic izvrsi tehnicki remont stranke,da izabere sposobne ljude na celo a on kao i babo samo okuplja mutalje oko sebe drzeci se logike nedaj pametnu blizu ugrozice te pa i Tihomir je jedan od tih ali opstaje bas zbog toga.Vrijeme je da budu kaznjeni ali imaju srece u nesreci svi su kao i oni....
Druze Tihicu, nista bez glogovog kolca.
Poserem se na Tihića....lopov je to stari zajedno sa svojim kolegama iz SDA... Nemam sažaljenja prema lopovima i neprijateljima svog naroda... SDA je dovelja seljačine u grad koji su nepotizmom, korupcijom, kriminalom doveli ovu zemlju zajedno sa ostalim nacističkim i nacionalističkim strankama na dno dna... Pod zemlju...tu vam je mjesto lopovi !
ko je platio lijecenje u njemackoj???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? djeci se skuplja markica po markica ako imaju srece da im se dodjeli JMBG A ovom lopovu je sve placeno bez obzira sto je jasna dijagnoza da mu nema izlijecenja. al vlast je SLAST.
Kako fino se svi pitaju kako je placena josipoviceva operacija u hrvatskoj. Niko nema pojma kako tihic placa svoje lijecenje i to u njemackoj i specijalni avion. A za oporavak ima mjesta u kaburu pa neka se tamo oporavlja od svega sta nam je propustio dobra uraditi i od svega sto nam je lose uradio. Jer ja ga samo po povremenih tihim prdezima pamtim
Brzo ozdravljenje Tihiću zelim,jedini normalan i konstruktivan predstavnik i vođa SDA,mislim da Čović odugovlaći i ćeka Tihića da se oporavi i da se dogovore,jer izetbegović je trećerazredni politićar,vidjet će te cim Tihić dođe na pregovore sa Čovićem oko slućaja sejdić finci odmah ce se dogovoriti.
AKADEMIK-provokator,islamski fundamentalista,cilj mu je izazvati mržnju između Hrvata i Srba.
dabogda se nikad ne oporavio uho ušljavi!!!
Crrrko dabogda !
Nisam SDA-ovac, medjutim SDA kao najveca bosnjacka stranka, ne moze si priustiti malo, malo bolesnog i odsutnog predsjednika, dok zamijenici i ovalstenici pregovaraju u njegovo ime. To nije ozbiljno i odgovorno. Svi se suosjecamo sa Tihicem, medjutim pametno je da on ode sa mjesta predsjednika stranke i da to mjesto prepusti nekom ko ce biti zdravstveno sposoban da obavlja tu duznost. Ocigledno da Tihic to nije.
suosjecas li se sa njegovim dzepom, saldom na bankovnom racunu itd?
Tihiću zaista želim brz oporavak i da što prije prebrodi ovo, ali za SDA želim da se maknu sa političke scene i da se oporavimo od njihove rušilačke politike!
Jedino njegova fotelja neće osjetiti nikakve promjene.
Dugu i tesku bolest ti zelim
pa mogli su mu i usi smanjiti kad su vec bili pri potezu!