Počeo sastanak vladajuće šestorke
0
Sulejman Tihić i Zlatko Lagumdžija optimisti
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mat.er vam jeeeebeeeeeem
Samo zavlace narod, da im je u interesu davno bi se dogovorili .... Njima je u ovakvoj konfuziji idealno, njihove porodice i prijatelji rade na najboljim mjestima itd itd ... Sada ce narodu prodati pricu da imaju neke nacelne dogovore oko kljucnih stvari bla bla bla a poslije sastanka ce biti sve po starom, oni i njihovi sve bogatiji a obicni narod sve siromasniji ..
-A nemanjka im u licnom budjeti zato i jesu optimisti.
Jedina vlada koja se ovdje moze formirati Je Vlada Divac.
Ova vlada ce biti u tehnickom mandatu dok biloski ne pomru. A kad to bude bicemo bez vlade jos 200 godina.
pa najbolje nek se ne dogovore, lova, i ona čeka, kamate idu... Sve su to zelenaši!
Ako su ga spremni podudlati Dodiku i Čovići, a mislim da jesu, trebaju biti optimisti.
1. mart 2012 - 20 godina od početka prošlog rata, i dan početka novog ;) ako se vako nastavi :Đ
Samo se nemojte smijati pred tv kamerama. To je toliko BEZOBRAZNO!!!!!
jbt kad bi stavio 6 domorodaca na otok dogovorili bi se kroz sedam dana ne za godinu..
Eeeee da je opet Ramo prišao Dodi i rekao mu istinu o genocitetu
Ovo nam je Alija u amanet ostavio. Legalizovao fašističku RS na teritoriji BiH. Nikad ni jedan narod nije imao katastrfalnijeg političira od ovih iz SDA: \'Nemojte se vi spremat za rat, ma joook, za rat je potrebno dvoje\' \'Potpisali Dejton i legalizovali genocidnu RS a ArmijaBiH bi za mjesec dana očistila četalje preko Drine. Kad posla nije bilo naskon rata dovedu Brankovića da ono malo pokrade I još klempo tamo kaže \'ja sam optimističan\' Kukala nam majka ako je on opštimistiačan. Idemo Zlaja.
Nakon skoro godinu dana oni su \"blago optimistični\" poserem im se na optimizam
TREBA POBITI STOKU... srbi imaju i poneku pozitivnu osobinu. cuvena srpska sacekusa je dohakala mnogim vladarima koji nisu bili po volji naroda...
Nije ni tebi lako zivjet u tolikoj mrznji
ZLAJA NE POPUŠTAJ IDIOTIMA GENOCIDNIM BOLJE SE I POVUĆI SA DOGOVORA NEGO IM SE POVINOVATI I POKLONITI BUDE LI TAKO NADRLJALIN SMO KO ŽUTI TI BAR PREDSTAVLJAŠ BOSNU I HERCEGOVINU U GRANICAMA AVNOJ-a A OSTALI KAKO SU KLEPILI ZA VRIJEME RATA NE DAJ SE ZLAJA
Jes da nisu zadrti Hrvati i Srbi. Dugogodišnja je to hipnoza.