Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić Ljigavac koji nema obraza a viri iz su.ka Bakirovog i jedan je ibicni lazljivac.
razdragani dezerter fazla koji je ostavio nas da se borimo protiv agresora ,a on uredno pobjego i sačeko da zaboravimo tu njegovu izdaju pa bi sada da bude uzoran građanin i da malo drpi vlasti
Trebamo se Bogu zahvaliti sto imamo takvog Bosanca da nas predvodi. Fazlin pogled na Bosansku budocnosti je savrsena vizija za sve nas. On se nije bavio kradom stranke vec je izpostovao statut i cekao je poziv na kongres od strane Colpe. To sto gospodin Colpa nije sazvao kongres nek stoji za njega. Siguran sam skroz da je Fazla pravi izbor za sve gradane Bosne i Hercegovine. Nama sasvim dovoljan, kome nepase nek se ne koristi lazima i psovkama vec izvoli pa budi bolji.
Citajuci ovaj clanak sam shvatio da je ovaj kvazi analiticar pravi poltron SDP-a i NS-a, placeni clanak s ciljem pokusaja degradiranja DF-a kao lijeve opcije.
Uskoro zaboravljeni politički subjekt kojem smo zamal' povjerovali - DF
U BiH nema političara, isključivo i samo su kokošari, jajare, šibicari, klošari.... stoka sitnog zuba
Stranka troje članica ima
Da budem brutalno iskren: Ibrahima Prohića sam imao priliku samo jednom saslušati dok je izlagao o nečemu. Nakon toga sam zaključio da je to, ujedno, i zadnji put da ga slušam. Radi se o demagogu svoje vrste. Toliko o njemu. Zaista više nije vrijedan komentara.
Ko je odvratniji, Fazla ili Zeljko?
Ma da niste Željka stavili na sliku ne bi ni znao da ovaj GS postoji
Čuo sam da Bakir želi, po uzoru na svog idola Erdoana, da katedralu pretvori u džamiju. Željko će dići obe ruke za.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Kako ovog Fazlagica nije stid?
po cemu su ovi bitni da se o njima prica...svi zajedno nece dobiti ni 1 % glasova na izborima
Glave sve ugovore?
pola smradova sa drugim smradovima protiv druge polovice smradova,znaci smrdljivo do jaja