Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato je cacu cijeli grad ispratio kao heroja i smjestio ga uz sve pocasti uz prvog predsjednika na kovacima http://i38.tinypic.com/ri8zk3.jpg http://i34.tinypic.com/35btonk.jpg http://i34.tinypic.com/29w9zy9.jpg http://i38.tinypic.com/2i6m2d4.jpg http://i38.tinypic.com/6oo5z9.jpg nema potrebe da nosimo majce kad smo svi mi caco!
Jedini coliko.zlocinca je vas tada.snji vodja koji je i po Sara.jevu i u Sr.ebr*enici Ub.ij*ao vla.stiti nar.od kako bih privukao paznju ameri.kanaca sto znaju i ptice na grani.Hvala i cao
Umiiiiiireeeee srpskaaaa i jaaaaaa umiiiiirem s njooooooom!!!
Ni Cacu ni ostale nase heroje nikada neće osuditi za razliku od Srba koji su isporučili Karadžića i Mladića. Mi svoje ratne zločince skidamo da ih ne bi morali osuditi. Ha ha kako smo mi pametni, niko nas nije prokont'o (al' u k...u..r..c...u).
Jeli to tebi tata uz gusle rekao to, bas ko sto vam je dedo govorio "srpsku istoriju" uz gusle....pas ti ye*o mamicu u usta krezavu, genocidnu!!!!!!!!!!!
Tako je
Ye*bo ti on mamu!
Ja bih vas zamolila da maknete sliku ovog colikozlocinca! Hvala!
Veliki covjek koji je branio svoj narod a ne kao vas Ali.ja....
je.b.em te u te zube krnjave
Gdje ima za kupiti majica sa likom Karadžića i / ili Mladića? Svugdje, pa i na internetu. Gdje ima za kupiti majica sa likom Juke Prazine i / ili Cace - Topalovića) Nigdje.
Žiku mu face retardinjo.
bastion, pa ti nas nasmijavas slatko, jel' kao i kosovo sto vam je bastion?
Sta ces reci keru kad dodjes pred Njega???
sugava bosna i hercegovina ce da se ukine posle presuda jer niko ne zeli da zivi sa smrdljivim ba.lijama