Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
............ima lice krivo optuženog......
...što će ti dokazi......dovoljno je pogledati lika..........
Bosnia's Next Top Model.
Ne daj boze da sam ja svjedok odbrane...Nikad ni uzivi ni na internetu nisam pogledao predavanje Bosnica...Od ucenih u Iz,ali i daijja koje slusam zadnje sto sam cuo jeste da je haram ili zabranjeno ici u Siriju...Sto se tice Bosnica,kad te hoce zatvorit pa zatvorit ce te...:-)Al eto nek se bori..Ja se nadam da nije kriv
Svi pričaju, pljuju, blate, a niko nijednog njegovog predavanja nije posluš'o. Standardno Mošnjački fazon!
arapčino marš iz bosne
Smijesna fasisticka organizacija SIPA privela vjerskog covjeka, koji pokusava probuditi pravi islam kod ljudi sto smeta cetnickoj organizaciji zvanoj SIPA... Gledao sam te neke tzv. hutbe ili predavanja doticnog Bosnica koje kao pozivaju na terorizam, haha smijesno... Nemaju nista solidno protiv njega i samo ce da ispuse kad bude kontratuzba.
ja sam sine inzinjer masinstva a sta si ti osim ulojeni vlah?
sta cete mu sudit', vjesajte olosa..
Sakrijte da neko dijete ne vidi ovu sliku, doživjet će traumu. Nakaza nad nakazama. Mi u Sarajevu na ovo nismo navikli i nemamo namjeru da navikavamo na ovako retardirane face. Kazniti ga toliko da mu više nikada na pamet ne padne da se bavi ovim ,,ubleharenjem,, na kojima samo kao ,,vođe ala on,, hajruju. Što to on ne diže svoju smrdljivu guzičetinu i ne ode na ratišt
Otišao je Nusret Imamović pa opet laju po njemu i pljuju ga.
innahawad kad ćeš ti otić da šehidiš
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto, da ne bude samo o Papi i katolicima, neka se piše malo i o uvaženim islamskim vođama.
fuj vehabije, blate islam
Bilal je dobar musliman i domacin. Sudovi ce se samo izblamirati. Sloboda za Bilala.
...mos' zamis'lt kako on ima pricu kad te vahko gadan moze zavest ?! p.s. Tip za Klix , jel moze iduci put samo crna tacka kad imate clanak o njemu , please ?