Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu pa nesto pametno i po zakonu Cestitamo
Smijenio ga SDA sto nije znao da krade.
Smijenio ga SDA sto nije znao da krade.
dok sve bolnice i domovi zdravlja grcaju u dugovima, ova ubleha se hvalila kako godinu zavrsava u suficitu, i onda predstavlja programe kojim uhljebljava podobne pripravnice u Zavod i sam sebi dodijeljuje nagrade za najmenadzera i gradi novu zgradu ZZO i uredjuje sebi kancelarije... Kako je moguce da ZZO uopce posluje u suficitu jer zakonski MORAJU biti na nuli, obzirom da to nisu njihove pare nego od korisnika koje im se moraju vratiti kroz zdravstvenu zastitu???
u prevodu koliko novca se uplati kroz doprinose u ZZO, mora se vratiti korisnicima kroz lijekove, bolovanja, bolnicko lijecenje, medicinska pomagala a ne zadrzavati u ZZO i trositi za druge namjene kako je radio ovaj ublehas... sjeme ti se zatrlo lopovsko
pa na faci mu se vidi da ima oraha u dzepu.
Nista ti nisi bolji od tog kojeg ces tuziti. Zna se kako si i kojim pripravnicima produzavao ugovore i na osnovu cega. Al et valjda se tako svi ponasaju kad dobiju malo vlasti.
kad je cuo da ce ga smijenit ubleha ode na bolovanje da jos koji mjesec prima direktorsku platu, a pritom zloupotrebljavajuci Zakon o radu i zastitu radnika po kojem ga ne smijes krivo pogledati dok je na bolovanju... Treba ispitati ovog doktora sto mu je otvorio bolovanje, radi cega je to ucinio i na koliki vremenski period...