Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je veliki covjek i heroj Srebrenice. On je spasio na stotine zivota u toku agresije na Bosnu i Hercegovine. I danas se istom voljom i snagom bori za svoju domovinu. Doktore, svaka casi i hvala na svemu uradjenom za ovaj napaceni narod.
Uradi jedan čovjek više za BiH nego čitava ergela političara za 20 godina.
Ovako se svı trebamo borıtı za Bosnu a ne odnemagatı jednı drugıma ı samo prıcatı u prazno ı bez cılja.Za Bosnu ı Hercegovınu treba radıtı konkretne stvarı a ne samo kukatı ı ogovaratı.
bio mi prvi komsija, dok je na AP zivio. dobar covjek, a i cijela mu porodica.
sad ce i ovog proglasit rusiocem drzave,jer je tuzio istu
sledeca neka bude za naziv.cista diskriminacija druga 2 naroda
hahaha a donesen zakon u RS-u da na izbore moze svako nebitno na nacionalni predznak hahahaha TRT MILOJKA hahahahahahahahahahahahahaha
joj dzafere koji si tokmak. Kakav bolan RS...on je tužio Državu BiH! cccc kad se vaki počnu javljat s komentarima. Jes u RS ali za jednog člana predsjedništva se bira Srbin iz RS a Bošnjak i Hrvat iz Federacije. Taj zakon RS objesi mačku o rep....tokmak jedan
Kako god okreneš, entitetsko uređenje BiH broji svoje zadnje dane :))
ne moze sud donijeti presudu "svakog" dana ?! presuda je jedna ,a ne bezbroj :)))
kad vec nemoze da se kandiduje u srebrenici treba covjeku pomoci i poslati ga tamo gdje moze :)
Moći će moći ....ne sikiraj se ti meni ništa
Svaka vam cast, gospodine. Imate moje najdublje postovanje.