Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sud Bih je dno dna odredi covjeku jednomjesecni pritvor pa ga pusti jer nije bilo osnova !!! Osude Dragana Covica na 5 godina pa ga puste jer nisu nadlezni ispade Dodik pametan kada rece da SUD BIH ne sluzi nicemu !!!
Ove sdpovske profesionalne bagre komentatora. Sve vam je isti rjecnik. Barem vam je sad pametnije da sutite.
Ne kontam? Ako kazete da ga je SDP zatvorio onda ga je SDA oslobodio, jer da nas Sud sam nesto uradio nema sanse....
znali taj sud šta radi, sve one sa priredbe u zatvor. dok tihić, bakir. fahro. zlaja damir i ostali kradu, procjente im imovinu i odma u zenicu 30 godina. lopovi
Ovo su političke igre onih kome smeta pošten čovjek.Zna se kako po zakonu idu pomilovanja,da zahtjevi prvo dolaze na sto ministru pravde,a njega u ovom slućaju nema nigdje.Čiju igru igra ovo tužilaštvo zna se.
Ovdje je, sudstvo motivirano politikom,a sve institucije politike su u svojoj suštini kriminalne, lopovske i pljačkaške, prema tome i sudstvo je takvo, najbanalniji kriminal, ne-etičnost i nemoralnost.
Bosna i Hercegovina drzava zvana (LUD,ZBUNJEN,NORMALAN) I sta cemo sada jeli covjek kriv ili nije ja bi sada da sam na mjestu Budimira tuzio Bosnu i Hrcegovinu sudu za ljudska prava da mu plate za dusevni bol i povredu casti i imena moze se tu dobra lova uzeti lezo covjek u pritvoru bez ikakvih argumenata za to majko bozija koji smo mi narod cudan svi nam se smiju
Nije on uhapsen bez razloga, njemu je samo dozvoljeno da se brani sa slobode, postupak ce se nastaviti nista nije gotovo
stvarno od drzave BiH nista!
jel ovo znači da ga neće suditi, ili hoće, ali ne mora biti u zatvoru?
jesu to pomilovani odriješili kesu ili......
sve je to korumpirano...
Od ponedjeljka može da nastavi s pomilovanjima osuđenih dilera droge, silovatelja i ubica, a biće nešto i na kafu od navedenih. Naprijed Živko isprazni zatvore, nanesi bol jadnicima koje su ove ubice i silovatelji ojadili! Nemoj puno para uzimati od osuđenih krminalaca, radi na sitno kao kokošar ili ih oslobađaj da te čuvaju ti krminalci kao što si to rekao Peđi Kojoviću.
ma nismo ni sumnjali...kako ce neki politicar biti lopov?kako smo i mi naivni...