Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e glavasu, pa ti vjeruj srbima... dodjose ti glave
sta me brises, e jest mu najsigurnije u zatvoru.
Nemoj da dirate u Abdica Babu on je vec na odsluzenju svoje kazne, kamo lude srece da je sa njim i Izetbegovic jer on je isto unistavo Bosnu koliko i Abdic. imate kakvi primjedbi slobodno se javite...
Odlicno! Ovo je pravda. Pozdravljam 100%. BiH sud, svaka cast!!! Nije Glavas bolan Bosanac jer to voli nego sto se skriva.
nije poenta u glavašu. problem je što će idiot branko perić sutra isporučiti svakog od nas. što nije tražio jelavića za perića, heb.avao mu on sve. u normalnoj državi bi takav sudija morao podnijeti ostavku. ma kakav sudija, g.o.v.n.o.
Bog dečki,bog bog evo mene u mojoj drugoj domovini. PS alaj me zajebaše....
A Tasima ste pustili, a vi ga ossudili pravomocno. Bas ste doslijedan sud
E posrani sude, specificni ti uslovi zemalja u okruzenju pa ne vazi zakon. Vi bi malo da mijenjate zakon a ne da ga primjenjujete supcine jedne. Pa gdje ste vi polozili pravosudni, sram vas bilo
e moj generale, pa ti nisi skontao da se ivo smijesio na pola bascarsije tokom izbora. ti ces biti izrucen kako hrvatska ne bi izrucila 40 bjegunaca iz bih? ivo je predsjednik vlade fbih. nego tog sudca branka treba uhapsiti za korupciju. ne mogu se bosanski drzavljani isporuciti nikome.
Konacno glas razuma...cestitam i nadam se da je ovo pocetak dugog puta ka normalnom zivotu i izlaska iz tame i zla koje nas okruzuje.
đeće vamo doć da mu srbi sude
ma on je derpe pa hoce u zenicu malo osunecenu toljagu da proba
Pa kako odmah Glavaša spengaše a ŠTA JE SA JELAVIĆEM I ABDIĆEM!!!!!!!!! Ovo je zemlja pušača i dupelizaca, fuj!
e moj generale...sto te zajebase... nek si nam dosao u svoju drugu domovinu...nadam se da se osjecaj kao u svojoj otadzbini.. treba mu dati jedno 10 dana u zenici 10 u foci
Podmazi paksu ljigavac ha ha ha ha ha ha