Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porodicama nastradalim ništa ne može vratiti njihove najmilije. Gospođa Subašić pretjeruje i traži izgovore koji su politički, koje političari uzimaju i serviraju narodu i drže netrpeljivosti koje samo njima odgovaraju a ne običnom narodu. Zašto ne pomene da se u istim Potočarima dan prije i dan poslije 11. jula okrene više ražnjeva i bačvi piva nego na bilo kojem vašeru, ko staje tome u kraj i ko od toga zarađuje. Zašto se ne spomene da se život uskraćuje svim žiteljima ovog gradića čak i na igralištima na kojima se zabranjuju koncerti, uskoro tim terenima niko neće moći ni baviti se sportom jer se u Srebrenici živi samo iz prošlosti i tako žele da ostane! Ista ta crkva se pravi više od deceniju i niko je još nije završio, niko se ne pita da li joj je mjesto dole, da li ima vjernike i da li treba, ali u ovoj državi se niko ne bavi tim tako da se sve religiske kuće samo prave na sve strane a norod nema šta da jede, da li je to normalno!
Munira: "Ukoliko se to ne uradi, jasno će biti da se sve ovo dešava jer smo mi muslimani " koliko puta ovoj zeni treba ponoviti: DA, SVE SE TO DESAVA JER STE MUSLIMANI !!!! sad ce ona opet da pita : " a jel to sto smo muslimani ?!" ....