Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Planira li trojka da izadje iz koalicije i napravimo nove izbore?? Zasto ih vise trpite, bem ti fotelje i pozicije vise...
A SDA ih nije trpila?
Najniža plata u RS 950 KM, najniža plata u FBiH 619 KM pa vi i dalje negativno komentarišite stranke iz RS-a i pišite hvalospjeve vrtuljku HDZ Trojka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadnici pravoslavci, da Bog da vam prisjelo badnje vece koje ste imali....
Nekakav gicek sa šalom
ukidaj dejton salji americke migove bombarduj ako treba jer su glupi
pitali su Gandija kad osoba izgubi čast pa je rekao, kad jede iz blagodati svoje zemlje a sebe pripisuje drugoj zemlji
Najniža plata u RS 950 KM, najniža plata u FBiH 619 KM pa vi i dalje negativno komentarišite stranke iz RS-a i pišite hvalospjeve vrtuljku HDZ Trojka.
Kad je tako fino u šumskoj sto onda dolaze u federaciju da rade?? Ti sto rade u šumskoj su na drzavnoj sisi...gola je to sirotinja...
Uz to sto ne pises kolika je najniza penzija u RS? a kolika u federaciji?
Šta bi, ko je sad direktor KCUS-a? Pitam za Dinu jer ja znam, hahahaha
čuj danas oni sastanće a navodno da im je praznik hahahahahahahahahahahaha
nakon sto je odbranio kosovo, vucic krece da brani sumsku. svi znamo kako ce to zavrsit.
RS je sazrela za denacifikaciju. Prijedsednik Komšić samo neka kaže i mi smo ujutru na cesti Beograd-Banja Lula (koridoru). Fali nam 3 km za presjecanje. Dajte da završimo igranke.
samo zlaqtni ljiljan da nas vodi a ne onaj trezoras