Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinut će... K\'o i prošli put što su ukinuli RS. Prije bih rekao da su ukinuli sebe.
Hahahhahhahhahhahhahahha pa zar ovi postoje....
hehe...daleko sam ja od tih crvenih kako ih nazivas..ali daleko i od zelenih ciji je nacelnik grada u kojem zivim vec 2 mandata.samo cu ti reci da sam diplomirao prije 4 godine a posla ni na vidiku..
@Aldin I ti mu povjerovao? Dodik takođe kaže i da nije bilo genocida u Srebrenici. Da su SDA i SBIH pobijedili, najgore što nam se moglo desiti je da stagniramo, dok s ovim tvojim crvendaćima IDEMO NAPRIJED, ali u provaliju.
Svojevemeno je dodik rekao da je silajdzic prijatelj rs.
Problem je u tome što smo mi previše glup narod koji prijatelje mrzi i izdaje a dušmane i okupatore veliča, kako Turke i Austriju tako Smrde i Smrdoslaviju. Narod koji više voli umrlu nacisti.čku Srboslaviju nego svoju BiH.
Samo zbog kontinuiranog dopuštanja \'radovan forcan\' ostavljanja komentara i ostalim psihopatama iz RS-a i njihove bratije iz Centrale SDP-a j.e.b.e.m. majku svim imbe.cilima uposlenim u klix.com
Jos kad bi ti znao objasniti \'svoj\' stav koji \'imas\' o SBiH, gdje bi ti kraj bio, ha jugopichk.o u slucajnom prolazu kroz nezavisnu BiH?
Ja naravno nisam nikakav Mitar nego Damir/Zlatan i glasac sam srboslovenskog SDP-a
Vlashino, tuknesh
Postoje, na tvoju veliku žalost, ljigava četopartizanska mindžo
Zar oni još postoje?
Ova stranka koja je ponistila svaku evropsku buducnost Bosne i Hercegovine, svojom gluposcu iz 2006. ima prava da se jos javlja. Zelim ih pitat, ko ce podnijeti ostavku, ako ne bude ovoliko obecanih mandata Silajdzic ili Jerlagic.
Gospodine Silajdžiču slobodno se počnite više pokazivati u medijima vi lično i vaša stranka.Nešto ili neko je sve preokrenuo tako da ste vi kao i sda opet u trendu ,a ovi što misle suprotno to su samo poglupi ljudi.
svaka cast sbih jedini reformisani sa novim ljudima jerlagicu svi smo uz tebe i tvoju ekipu,neka je sretno i da se ispune očekivanja jer su realna .vidjece ovi sdp i sda sta znaci zaje.bavati i pljackati narod
ZAUVIJEK FOTELJA
ovo je posljednji trzaj idu na ovo akuko uspiju ista dobro je ako nista stranka se gasi ide u istoriju.