Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glas razuma intelektualaca Bosne i Hercegovine. Da - je da oni upravljaju Bosanskohercegovackim institucijama a ne ko pojedini polumrtvi neprijatelji BiH-e ! Sretan Dan NEZAVISNOSTI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE, nastavak jedine nacije u Evropi koja postoji vise od 2 000 godina a to je BOSANAC ! Svaka cast Stranci za BiH- u!
barik se krio u babinom kabinetu a Haris je lobirao i izlobirao za nezavinost!!! to cak nije ni alija, savjetujem iscitajte dokumentaciju UN.org!!!!!! nemlateite praznu slamu!!!! zlato se krio, kad su ih upasili dole i aliju reko nisam ja s njima eto covjeka za drzavu a narod zna dje se bakir krio s ganicem u centralnoj banci i predsjednistvu vino se pilo!!! sve se zna sve narod zna!!! kad je ganic uhapsen nije mu bakir pomogo,ni sulejman tihic, Haris Silajdzic!!! mojne ba suplje budi te posteni!!!! sdp / sda vi ste rusitelji sda je svo vrijeme na vlasti!!! za bih nikad!!!
Haris Silajdzic broj jedan, odlicno vidjet nove snage sbih samo naprjed kad sam se prisjetila samo alicke i bagre ostale zato ste i propali!!! radite, bila sam sdp al oni ne znaju sta znaci pojam socio demokratija!!! sbih vi ste za bih !!!!
Bosna ne mere sa Hercegovinom, Rs i FBih ne mogu, Srbi i Hrvati ne mogu sa muslimanima, Fikretovi-Babini ne mogu sa ostatkom.... PA, KO, TKO s kim moze?
zavisi kako ko ima pogled na bosnu, ocito je da je ti ne vidis, hehe
zar je od 92 proslo 2000 godina... ne znam kako ti sreco racunas vrijeme
a drzave i rcaq ... cete je ne zarezuju ni 0.0001 %, kroasani pljackaju i mute, igraju se sa njom, drze banke i osporavaju demokratske odluke, lafo dobribosnjani (oni su mi najjaci) svojataju i manastire a da ne pricam o budzetu...znaci raspad...al` ono opusteno
naravno da ce opstati, opstala je ona i gore genocidase
ali ne zahvaljujuci vama politicarima izdajnicima vec zahvljajujuci obicnom narodu koji je i branio i odbranio niko od vas politicara nije uzeo pusku u ruke izuzev zeljka komsica, i isao na front svi ste se krili po kancelarijama i u trezoru centralne banke
Rezultat rada stranke za BiH i SDA u proteklih 20 godina imamo danas
neće
ja sam sdp al vise nisam ovi gori neg i jedni!!! SBIH samo naprjed!!!! HArisa za prezidenta!
Veze ti nemas Sigurno si i ti s njima u nekom talu.
ja sam iz zenice, al vala vidim kolko proapado smo s ovim sdpom a ja sam glasala za njih ipak je haris diga ovu bosnu i her. na nogu. TREB Haaris da se vrati, a odlicno je ovi novi sto su vam rekli evo citala sam, ma najbolje su rekli dok je bilo sbih a posebno harisa bilo je i posjeta i u centru svjeta i svasta nesto i invsticija a ovi lopovi nista
Opstat ce jer vi hvala bogu vise niste vlast.
Zar Gojer nije ništa izvalio?