Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste ovo napisati i ovako: Nasih sest mrcina uprilicilo je sastanak na kojem ce se dogovoriti kad ce se opet steci uslovi da se sastanu kako bi se dogovarali o narednom susretu. Informacija bi bila potpuno tacna, a ustedili bi i na vasem i na nasem vremenu, o zivcima da ne pricam.
Da smo glasali za naseg Harisa i Stranku za BiH davno bi bio postignut dogovor sa Srbima Kako se Haris fino dogovorio sa Dodikom o reformi policije
NIT DRŽAVE NIT ČOVJEKA IMA TIHIĆA I LAGUMDŽIJE!!! NAJVEĆE ŠTETOČINE ZA BOSNU I HERCEGOVINU ZA DRŽAVU LOPOVI I ŠTETOČINE!!! CIGOŠI!!!
Stranačke KARIN3 u novom pokušaju dogovora o VM.
što se mene tiče ne moraju nikad .
Iz Dnevnika: \"U zgradi sjedišta SDP-a BiH posljednjih dana je primijećeno unošenje dodatnih količina protivpožarnih vatrogasnih aparata. Eksperti sa kojima smo danas razgovarali su nam objasnili da je u ovim vrelim ljetnim danima došlo do povećane opasnosti od izbijanja požara u ovoj zgradi zbog naglog povećanja količine mlaćene prazne slame!\"
Tihic je jedno od najveceg zla koje je vec dvadeset godina srpskom ideologijom velikosrbizma IZDAJA i terora postavljeno za unistenje drzave BiH-e.!!!!! OPREZ Lagumdzija, NE POPUSTAJ i PAMET U GLAVU.!!!!!!
Pa normala jarane, ali oni pristaju bit lutke na koncu u ime nečijih viših interesa i za dobrobit svojih džepova. A na NAŠU štetu.
nije donjih sve to neko diktira svana
Danas će se dogovorit da će se probati dogovoriti na idućem dogovoru. A sikter bando, dok država propada.
eeeee nije lako ministar biti.........
www.tobejarabi.com
pa ljudi pokusavaju idalje ejjjjj hhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaa
www.tobejarabi.com
bas djeluju svjeze na ovoj slici, znaci dosli su spremni za dogovor