Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore je kad te savijest pece....mogao sam al' nisam.
Djeca, braca, ocevi pobijeni, prezivjeli svaki dan broje kao godinu bez najmilijih, a ovi se brinu o svom drustvenom zivotu i ugledu??! Zemljo otvori se! Sto se isti nisu pojavili prezivjelima na komemoraciji Zrtvama i zatrazili oprost od prezivjelih odnosno dali izvinjenje lice u lice? Sto se za to nisu udruzili? To bi bilo ljudsko dijelo!
kakva bolan nemoguća misija mogli ste reci samo da se povucu inače ce im položaji biti bombardovani a ne rukovati se sa njima i sa znanjem sta ce se desiti prepustiti ih dusmanina ali ne krivim vojnike smijem se kladiti da je većina neiskusna i poslana samo na mirovnu misiju
Od tad mrzim Holandiju,Ayax,cvijece i Holandjane,od tad mrzim Srbe,ne mogu ih smislit' jarane
trebate tužiti klintona-yebca i ostale gringose iz tadašnje američke administracije, oni su vas gurnuli u zlo
Pokupilo ih da ne prde nezaposleni na birou i koštaju državu , hljeba se nisu znali najest i gurnulo ih u vatru.Nego šta nego tužit , njihovi vršnjaci su dobili da rade preko ljeta u komunalnom ili prodaju sladolede na bazenima.Čist slučaj ko dan , ako su ljudi pokloniće jedan dio tih para bolnicama u BiH.
Podrzavam jer je drzava mogla uciniti mnogo vise da sprijeci genocid posto igra znacajnu ulogu u svjetskoj politiki
majku li vam holandsku!!
Bas se Holandjanima zalomilo.
stidite se vi i vasa drzava!!
alija i sda takodjer
@almazagaedisej ni roditelja vjerovatno ne postujes.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a sto da ne, klepaj ako mozes
i.............imaju pravo
@Vlahobran91 kakve pijanke i kolo?
@Vlahobran91 te international organisations tad i sad............su samo tu da peru novac.......nije ih briga......ni za koga i ni za sta...........krivi su naravno.........milion puta su mogli intervenisati............ali im nisu dali oni visi...........odlicno je to prikazano u filmu nicija zemlja
PRIKAŽI ODGOVORE (15)