Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONACNO!!! Bravo Trojka, polako ali sogurno cistite sav haos koji je zlo zvano SDA ostavilo u Sarajevu! Svaka cast!
Iskreno se nadam da ćete ukloniti onaj led pano što je Fahro Radončić postavio preko puta Doma penzionera u Nedžarićima. Ubi u oči a na njemu možeš vidjeti samo reklamu za m-tel i Avaz...
B r a v o! Papanluk aut.
B r a v o! Papanluk aut.
kako god vide se pomaci !!
Pocnite i sa uklanjanjem zgrada, zagušili ste grad debilnom izgradnjom bez ikakvih urbanistickih ogranicenja, gradi ko sta hoce i gdje hoce…dovoljno je da ima lokaciju i nema niti jedno ogranicenje niti uslov koji treba biti ispostovan?!
Ko će ukloniti ono "svijetleće ruglo" sa SCC i one zgrade na kružnom toku na Ilidži?
Šta god se reklamira ne kupujem. Ništa mrže od reklame.
Bravo. Stop urbicidu
Ovo se tice obicnog covjeka i ovo do sada niko nije htio riješiti! Ruglo grada, nadam se ne još dugo! Takodje Hadzibajric je od opcine Stari Grad napravio favelu. Postavljanjem led displeja i povremeno licnih panoa!
Dobro je da su ih uklonili, ali treba i kazniti ove što su ih postavili u iznosu koliko su zaradili na njima plus 10%. Da budu primjer, jer sutra će ih opet postaviti i zarađivati na njima.
Hadzibajricev vozac u sred Ferhadije postavio reklamu izmedju dvije zgrade , i parkinge uzurpirao i jos napravio zgradu. Ustvari zna se ko je tata i ko stoji i ubire pilav.
Najbolja vlada ikad!!! Lijepo nase Sarajevo se vraca njegovim gradjanima
A danas lijepoh vijesti...hvala ti Bože na svemu u ovom lijepom Ramazanu ❤️
Malo ste poranili sa ovim ...
Većina panoa pravi velike smetnje vozačima. Dobar potez ukoliko se sprovede.
Skidaj grad ko seoski vasar svaka susa 20 sa 20 plakar ima. I to firme koje nemaju veze sa sarajevom cak sto vise mrze ga.