Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@oportunist, Tihic-i ne smiju pisnut od islamskog vasingtonca sa stejt de partmenta i ,,bosnjacke\'\' sjevernoamericke dijaspore - muslimanskih pridoslica iz arapskih i balkanskih zemalja... ... vasingtonac iza okuke vec pusta Tihe zvuke za pocetak slabasne muslimanske drzavice u srdascu evrope... e, pa vrla stara damo, nema te sile koja ce sprijeciti vashingtonsku sandzacko-kosovsko-albansku bosnu i hercegovinu - morem otvorenu preko turske sa iranom i ostatkom islamskih zemalja - sa sirenjem vashingtonsko islamske demokratije bez sablje i nasuprot njemu bez krizarsko krstaskog maca - trazili ste - na vam ga.
Spiric je porucio da bi vizni rezim mogao biti skinut i za BiH 31 septembra, ali taj datum nema u kalendaru, pa je plan za sledecih deset godina izmijeniti kalendar smanjiti broj dana u avgustu sa 31 na 30, a povecati u septembru sa 30 na 31... vec sledece sedmice ovaj predlog \"gospodina\" Spirica ce biti \"puscen u parlamenat Bosne i Ercegovine\"
fino vam danas rekose oni iz evropske komisije da najranije bezvizni rezim za bh drzavljane moze poceti u januaru 2011...PA STOKO OPET GLASAJ ZA ISTE KRETENE NA IDUCIM IZBORIMA!!!!
Dum SHpirE spero.
Kada vam Spirutan poruci da je uskoro bez viza a neko povjeruje i o tome komentarise i trosi papir to je najveca naivnost na svijetu. On sigurno misli nikad bez viza za bosnjake. A bogami na tome planu radi jako puno i dobro sa uspjehom. Dok nas Tihi tiha ga voda odnijla rastura sve sto Dodik i Covic ne uspiju. Kakve li su to protuhe u SDA, sta je , ko je ta SDA? Zlo koje se moze samo ugursuzima dogoditi.Od dolaska Tihog na celo te partije prvo je unistio sve ostale bosnjacke partije i sada samu sebe, od drzave napravila stratiste i tragediju. Popravka vise nema, bolje i dalje se moze ali ne sa SDA.
Za ovog hophštaplera i cara svih demagoga Dodik je mala maca.