Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je komunjarski SDP malo prepakovan...nadaju se da ce nezadovljnici iz Zlajine stranke preci kod njih jer Zlaja je tamo dozivotno po uzoru na njegove idole Maoa, copavog marsala iz Kumroveca i onog korejca...
Ovo povecanje plata jeste sramotno, ali je sramotno zasto \"Nasa stranka\" ne spominje i borce kao one koji su takodjer pokradeni. \"Nasoj stranci\" ne smeta Dayton kojim je trasiran put nestanka drzave. Ocigledno im zato smetaju borci cije isplate su takodjer i budjeta, minimalne i neredovne. Borci su odbranili drzavu i pruzili sansu i \"Nasoj stranci\" da se igra politike.
najgora politička komunikacija ever...da ne kažem i cjelokupna orijentacija...
stidna stranka
Nemate se vi sta stidit, vi se razidjite a ne stidite! Ako dobijete i jedan glas na izborima upamtite sta se ne radi. Nesto sumnjam u vas obzirom da vas ima iz NVO sektora koji su finansirali stranci, pa kako se fondovi i grantovi smanjuju vi u politicko ohljebljivanje, jos se krijete uz Tanovica, pa ako vi sta zaserete, bice kriv osnivac Tanovic. Ako dobijete jedno mjesto negdje i dignete svoj glas kao protiv ovakvih gluposti ja ne znam sta cu uraditi, mozda protrcati go kroz grad.
I evo ih opet.....Njihova stranka sa pripoćenjima .....već sam se bila zabrinula gdje su, nije bilo priopćenja poslednje sedmice...samo nam neki đavo priopćavaju! Pomislit ću da su udruženje \"novinara-priopćivaća\", a ne stranka!
imate li vi ikakav plan osim sto se stidite. zelim da cujem kako ce te ubrzati izgradnju auto-puta, smanjiti administraciju, zastiti bosnu od globalizma... ali konkretno, sa par stotina stranica gusto kucanog materijala. do tada ko vas j.. i vas i vas stid. boli me k. i za vase oskare ionako sam moro platit kartu za kino
Ima li stranka Njihova stranka ikakav plan i program ili bilo sta sto se tice njih a ne drugih? Jadna nam majka ako nam je Njihova stranka jedina politicka sansa za promjene. Dosadni su u svom bezidejnom kritikovanju koje je na intelektualnom nivou prodavacice u zelenari. Sramno je povecanje plata politicarima, ali je jadno da Njihova stranka samo laje kao sipljiv pas pod prozorom onih koji su na vlasti. Politicari u BiH su korumpirani i nezainteresirani za sudbinu gradjana koji su ih izabrali. Tako da ispada da gradjani zasluzuju upravo ovakve politicare. Njihova stranka ja zalostan pokusaj grupe promasenih da se sakriju iz lika i djela Danisa Tanovica u svom pokusaju da konacno postanu bilo kome bitni i da malo i oni participiraju u vlasti. Jer ipak je politika najbolje placena (ne)djelatnost u nasoj zemlji.
Pustite šuplju priču i pozive koji ništa ne znače, ako ste istinskog morala i pretendujete da postanete parlamentarna stranka, organizujte proteste pred zgradom Parlamenta BiH. Vlast se ne osvaja praznim saopštenjima \"potparola\" stranke, uvjerite narod da mislite ozbiljno i progresivno. Ako ne promijenite način rada i nebudete revolucionarni otićićete u zaborav brže nego što ste se pojavili u javnosti. SA STEĆOM!
Mi iz Nase Stranke se stidimo i tako je...
hehhe malo malo pa ove nesto stid :s preimenujte se u Naš Stid. Sta vas ima biti stid onog sto drugi radi, pobjedite na izborima pa nek vas bude stid upravo zato sto vi to radite, jer svakako cete isto raditi :D