Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog lika bi se i krme postidilo
Velika je pravda što ljudi napuštaju ovu zemlju i odlaze zauvijek! Neka se svi pojedinačno zapitaju zašto je to tako?!🤔
Ponesite veliko ravnogorsko ogledalo, da lik može da stane.
Što si gori to si bolji, to samo na našem podneblju cvate..
Krmko
Moramo se svi složiti oko tehničkih izmjena, ali to čak i nije potrebno jer će ih nametnuti Schmidt. Prvo se moraju implementirati odluke suda u Strazburu u predmetima Sejdić Finci i još 6 drugih presuda, kao i zadnja po predmetu Kovačević. UZP-ovci još malo mogu sanjati treći entitet a ovi što su na poklon dobili maltene pola BiH uskoro zajedno sa UZP-ovcima neće imati stanovništva više nego za trećinu vlasti na svim nivoima.
Prasac okuplja nesto. A sto se uskurcio i on.
Frfljo
Gledaj prasca!!
Ovaj terorist iz crvenog kombija je trebao odavna trunuti u kazamatu s liderom mu,karadzicem! Ovaj je sramota citave medjunarodne zajednice na celu sa zapadnim ambasadama. Da ovaj ubojica i terorista moze udisati zrak na slobodi!!?
Ovoga se i ukucani stide
Seljober Nikśić im je otvorio put, neka idu sa srećom im. Onaj ko nas je kleo tipovima poput Nikšića i ostalih nije dangubio.
U Uvalnom salonu? Taman.
Dobro je da se ovaj ne srece sa Grlicom Radmanom iz Hr i njegovom firmom u kojoj obrce milione.
Hoce da se na silu sakrije od sudjenja za ratne zlocine. Spreman je na sve samo da ne bude procesuiran! Krmak zlocinacki
Deneli bosanaccccc
Mislim debeli… kao svinjče. Prezivio svinjokolj
Bosanskosrbska ciganija gubi pregled .. danas vako suta nako ..