Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad če ovaj da odgovara za ratne zločine
će
MrRight Tako je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj kad tad mora odgovarati za ratne zločine tokom devedesetih u Kotor Varoši
Jesi li otvorio racun u banci da prebacis pokradenu lovu u majku rusiju ,i Jesu li ostali clanovi dali punemoc da to i za njih sredis ...
Uvidio da nema jos puno vremena i mogucnosti. Otisao da sredi boravak u slucaju slucajeva.
...i ne vracaj se kada ti je lijepo tamo.
Nije ovo naš bosanski stevandić...ovo je neki rus dvojnik! Ovaj je deblji, a I veća mu glava ... eto vidite šta nam rusi rade, uvaljuju nam dvojnike da se svađamo, ali nije lako nas prevariti!
Otisao otvoriti bankovni racun
Kako će biti ratova kad ste im odmah mlade poturili, čim su ruski vojnici kročili u Vojvodinu 🤣
Prije sranja u ukrajni bio sam na svadbi u moskvi drug rus se ženio, išli mi ekipa iz švedske garantujem životom da smo više traga ostavili od ovog klošara, važan lik ko semafor u GTA ili šara na lubenici.
Dodik rekao da je bio genocid a rusi rekli njet. ccccccc
Teleca glavetina
Idite radite u Rusiju,zašto svi idete na taj mrski zapad,treba vam uvesti vize
Morali otici da glasaju. Svi imaju ruske pasoše za plan B....
Tito je 48 rekao Ne Rusima jer je imao muda do koljena a ove pi☆kice još se slikaju u Moskvi. Čuj potpisuje sporazum. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
PREDSTAVNIK GENOCIDNE TVOREVINE - Rusija vam širom otvara vrata
Kad če ova seljacine u haag
Radi ocuvanja mira i "dobrih" odnosa nakon II svjetskog rata, bojeci se da se Jugoslaviji ne desi ono sto su Rusi uradili u Madjarskoj, nikada se nijedna drzavna institucija nije bavila zlocinima ruskih vojnika nakon oslobadjanja podrucja Srbije. Procjenjuje se da je preko 35000 srpskih zena silovano od strane ruskih vojnika. Pljacke i ubistva su bila redovna pojava.