Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH Logika.... Nemoj kupiti kanadere ili specijalizirane helikoptere za ovakve slucaje.... ustedimo 30 Miliona da bi bila steta 10 Miljardi.
...kol\'ko je to CL-415 kanadera?
Dokaz kako je organizirana zaštita od požara u našoj državi . Koliko se kanadera moglo kupiti za ove pare . sad nemamo ni jare ni pare , a šta uraditi da se ovo ne ponavlja svake godine .
@rajevosa ne kradi mi nick i ne brukaj me
Svi smo mi krivi za ovo sto nam se desava. Ovo je zasluzena Bozija kazna. Mito, korupcija, nepotizam, nemarnost na svakom cosku, a narod suti i trpi. Niko da se otvoreno pobuni, da iziidje na ulice. Narod u Bosni i Hercegovini je toliko nemaran i pasivan da vidimo da sve gori oko nas mi nebismo repom mahnuli. Obicnih, koji jedva sastavljaju kraj s krajem, ali nazalost pasivnih ljudi u Bosni je najvise. Medjutim, niko da se pokrene. Mediji koji rade za politicare na vlasti ne prozivaju najodgovornije. Sto je najgore i narod na ulicama ispija kahve ili vise u kladionicama, a steta koja je nacinjena sa ovim pozarima je milionska, ako ne i preko milijardu maraka. Politicari zaradjuju hiljade mjesecno, a ne rade apsolutno nista. Zasto ne bismo pokrenuli da se politicarima zamrznu plate dok se steta ne nadoknadi i krivci za nemarnost, nerad ne kazne. Ali njih nema nigdje, sakrili se u misiju rupu. Dok god sutimo Bog ce nas kaznjavati. Kaznio nas je,opomenuo snijegom,susom i evo sad pozarom.
Boze sacuvaj kakvu nekompetentnu vladu i vlast mi imamo. Pa zar nije jeftinije nabaviti dva-tri helikoptera?!
ljudi, vidio sam jednu malu ogrebotinu na audiju A7 jutros, zna li neko gdje se to moze fino ispolirat, hebali vas pozari vise.... :(
Koliko si ti iz Sarajeva govori to tvoje RAJEVOSA, nikad za toliko godina zivota nisam vidio niti procitao da je neko napisao ili rekao Rajevosa. Kakav ti je mentalni sklop pokazuje i komentar...
Nije sve kamen, više je šuma nego što misliš. Oko Konjica su sve šume, nema kamena nikako. U Mostaru, Stocu, Trebinju, Čapljini i ostalim gradovima također ima više šume nego što misliš. Zapitaj se malo, je li po svim portalima najviše prikazuju požare iz Hercegovine. Sada si pokazao koliko ti je pamet plitka.
a sta to ima za zapaliti u rcegovini osim vutre? zar moze kamen gorit?:D
U cijeloj Hercegovini nije pala ni kap kiše od polovine juna. Ni sada se ne nazire, mi smo više očajni za kišom.
http://www.youtube.com/watch?v=oD3v7bCGas0
Mene ti pozari uopste ne doticu. Sa ostrva Sv. Nikole se ne vidi ni dim! A Fahru ocekujem svaki trenutak. Najavio je vec telefonom da dolazi. Nesto kasni, bice da je zapelo nesto na heliodromu, ali moze i sa Bosmalke poletjeti, pa se ne brinem. A vidi sto je lijep heliodrom: http://www.bosmal.com/bs/vijesti.php?id=245
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rrPttLXrdX4#t=699s
A fino sam vam govorio da nabavite avion, ne za gasenje pozara, avion za covjeka...
Mirno spavajte, kanadera nece biti. Nije ovo nas pozar.
@elem Hrvatska je ulozila u kanadere, dok ste ulagali u dzamije. I sta se sad bunite? Svako ima svoje prioritete.