Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vas je pročitalo naziv Stari Malinar??
Vec mjesec dana mi je samo malina u glavi
@Pink Guy najbitnije da on nama halali
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zanimljivo je i porazno vidjeti da više energije danas imaju ovi ljudi u starosti, nego današnje generacije. Bar ako ništa, čovjek ima htijenje za poduzetništvom, kakvim-takvim, a generacije gore navedene, želju za uhljebljenjem.
Nije to moj Edheme po HASAP sistemu! Gdje su ti atesti,imaš li sanitarnu knjižicu? Poslije objave na klixu ima da te inspektori nađu pa ćeš biti atrakcija na sudu
ejj vala i ti mlinari kao da su izmislili svemirsku letjelicu malo malo oni ovo oni ono
Ovo je šupa. Treba tu uložiti još dosta truda da lići na vodenicu. Sretno!
Ima li sta novo za malinare i pljacku jeli to vec u zaborav otislo,jeli zataskala sve SDA mafija
sa 80 godina si se sjetio otvarati atrakcije ?
Najbolje stavi bubanj od masine unutra i prodaj je vladi federacije kao nuklearnu elektranu
Atrakcija ova stracara? Prava vodenica je brvnara..
@SRJ Ova vodenica je atrakcija zato sto je hranila narod kad nije bilo hljeba. Niko '93 nije mislio na estetiku nego se radilo s onim sto je bilo pri ruci. Upravo zato treba da ostane takva kakva je. Bilo kakvi kozmeticki zahvati su nepotrebni. Da si procitao tekst, bilo bi ti jasno i spasio bi i sebe i nas od izuzetno glupog komentara.
Hahaha velika stvar praviti brasno...
Atrakcija da svijet vidi njegov UGUSUZLUG ! Vidi li on samo na sta lici ovo njegovo .... ( nemam rijeci za ovakvo neimarstvo).
@JusticierPhenix Sta je ugusuzlug nataknem te nepismena? Procitaj tekst, znam da je tesko, ali probaj. Polako. Slovo po slovo, mozes ti to.
Planira nabavku respiratora.
Hoces sigurno.