Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opaa ovo mirise na mirni razlaz isto kao sto srbija radi sa kosovom
"entitetskog državljanstva"?!?! pa jeli entitet drzava,,,j..e.ba.lo.. vas drzavljanstvo entitetsko?!
Pa i kanton je drzava. Ima zastavu, grb.. samo jos i himna fali. Svaki kanton ima svoj Ustav i ima svoju Vladu i institucije. Mi smo sami sebe s***.. da su kantoni skoro pa drzave ce ti dokazati samo ova cinjenica - ako si bolestan i zivis u Mostaru, a trebas se lijeciti u Sarajevu.. moras ici u ministarstvo svoga kantona i podnosis zahtjev .. kao da se lijecis u inostranstvu. Ko je ovo iskusio, zna o cemu pricam. Barijere su izmedju nas, pa ide jedna entitetska barijera. Kuda vodi, vidjet cemo.. ali ne mirise na dobro.
@franc Iako si ti onaj obični proljev, koji se teoretski gledano izpiša na pakšu, moram ti ovaj puta dati za pravo!
Ma Brčko je država za sebe!
pisam na sve daljnje podijele i kalsifikacije grla!!!!!
Država cijela iz tri dijela...
Velika im je korist od tog izbora... -.-
entitetsko drzavljanstvo nego sta.....svi smo ponosni drzavljani republike srpske...kakva yebena bih...
Neka ti imas RS kao dio BiH i jedino BiH je garant opstanka te RS Cudi me druga stvar, to je nesto staro 18-20god, nastalo protjerivanjem i ubijanjem... U moru krvi. Ponos? Opet te pitam, to ti ponos? Tomasica ti ponos? Prijedor, Bijeljina, Srebrenica? To ponos? Pa sve na stranu ali ponositi se takvom historijom...
eto vam RS dajte nama sandzak
PRIKAŽI ODGOVORE (5)