Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
račun za vodu ko da viski curi, a smetlje ko da limuzinom odvoze...
Meni je stiglo za septembar 18 KM , sama zivim, posteno se nisam okupala odkad su ove redukcije...uvijek neki problem,il nema vode il slab pritisak.Dodje mi da ga vise nikad ne platim!
Fašistička tortura iz ViK iz dana u dan prevršava svaku mjeru... Redukcije i noćna isključenja pravdaju sušom već 5 godina... Nema nikakve logike da tehnološki vrlo prosta distribucija vode iz Sarajevskog polja, skoro pa da je izjednačena sa cjenom električne energije... Isključivanjima, kad njima padne na pamet, prouzrokovali su milionske štete na kućanskim aparatima i bojlerima po Sarajevu.... Kantonalna vlada pametuje, umjesto da odmah smjeni kompletno rukovodstvo i dovede ljude koji znaju sanirati preduzeće.... Mnogi razmišljaju o prestanku plaćanja vode i tako ih dovesti do totalnog kraha....
Ovo je previše, pa i da mu ovim instalacijama Putin votku šalje ...? ? ?
ma sta je 500 KM za takvu zemlju i takav standard
"upravitelj će platiti sve troškove,da vodovod otkloni kvar"...???zašto taj isti upravitelj ne riješi problem,ako je kvar prije mjerača kako može da dođe ovoliki račun...znači problem je sa održavanjem zgrade i upraviteljom a ne vodovodom.u ovoj državi samo se prebacuje odgovornost i na kraju korisnici ispštaju...
Mogu i nigdje im se ne zuri jer zive samo na papiru u pravnoj drzavi. Ne samo u ovom, vec u mnogim slucajevima covjek moze samo reci - fuj.
Ovce su za - š i š a nj e . . .
Ko da vam Nestle vodu fakturise.
Il Totabi, tobe jarabi!
Vodovod ovo uradi svake godine pa im prođe, prošle godine neovisno o pucanju cijevi su svima došli dupli računi pa se ljudi žalili i pojeo vuk magarca.
Ako se budu zalili, nece imat vode ni kad je ima!
Isti slucaj je i sa zgradom u Gradacackoj 28, vec treci mjesec salju ludacke racune i lopticu prebacuju na OKI.
DAj nam jos i broj telefona,pa da svratimo na fuka? :D
A mogu oni da štancaju račune, kradu građane i uzmu koliko im treba da podmire sve plaće prekomjerno zaposlenih u VIK-u! Tužiti ih, nego šta!
Ja bih im vratio vodu, iz donje pipe.
..samo tužba normalno, samo...kome se žaliti, i kome tužiti.....kad je sve u qrcu...
Ma ubjedit ce oni tebe da si ti to potrosio, i ako na sud odes opet ces ti da placas, kako god okrenes iz tvog ce dzepa da se sve namiri.
Nema dalje, stisnu te u cosak ne mozes se ni okrenuti a kamo li pobjeci.
ako je ispred sata cijev pukla kako je onda vodomjer ocitao potrosnju za 500KM? kako su redukcije pocele meni vodomjer redovno ide vise od 10kubika nego sto je uobicajeno, zrak placam
IŽIVLJAVANJE BIROKRATA NAD REDOVNIM PLATIŠAMA 😂
Strasno, 500 maraka , pa jesu normalni , kao da domacinstvo moze potrositi toliko vode mjesecno .