Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja morbidna izjava.Čuj vidjet će dali će biti predati tužilaštvu.Kao vidjet ću hoću li ići na izlet ili ne.Jeli ova budala svjesna šta govori.Dijete izbodeno nožem,a oona će vidjeti.Da Bog sačuva.
S.E.R.E.M SE JA NA OVAKVU POLICIJU I PRAVOSUDJE
ŽENSKO SAM I IDEM U OVU ŠKOLU VEĆ 4 GODINE, I MUKA MI JE OD VAŠIH IZJAVA. AMIR HRELJA NIJE OTIMAO UČENICIMA PARE, AMIR HRELJA NIKOGA NIJE MALTRETIRAO . NEMOJ\' TE DA PRIČATE KAD NISTE UPUĆENI U TO .
pa sta ako sam him otimo pare,i meni je nova godina mogo sam i ja dobit poso u ministarstvu
Za Rajka:Slažem s sa tobom,kad je već tako stanje,nije ni čudo što sve više svijeta pravdu uzima u svoje ruke.Ipak,užasno je iritantna izjava portparolke Tužilaštva,da će vidjeti dali će i kada biti predati tužilaštvu.Ne optužujem nju nego one koji su joj tako naložili.
mali je radio sta je radio ali nije nikog izbo nozem... problem danasnje djece i omladine i jeste sto se odma sve rjesava nozem i pistoljem... neznam da je bila ijedna tuca da je zavrsilo samo na sakama i nogama kao sto se nekad radilo... ako neko pravi probleme, nadjes ga, isprebijas i mirna Bosna i sve tako dok mu ne dodje u glavu da ih vise ne pravi... zato se svak i plasio titine policije sto je odma udarala, policajac te prvo udari pendrekom pa tek onda pita sta si uradio :)
sto bi kod nas rekli, doće cica na kolica. Ovaj mali se k.u.r.c.i.o maksimalno, otimao pare od užine, nekom prekipi i odleži ga u zatvoru čiste savjesti. Na sebe ne treba dati, a žaliti se možete upravi vodovoda i kanalizacije da vam riješi problem. Nasilje je u ovoj državi jedan od metoda koji će uvijek biti aktuelan dok pravna država ne zaživi.
sta ga zalite, mali je klosar i ako se oporavi nastavit ce maltretirat djecu po toj skoli i po gradu
\"Zbodeni\" ucenik je godinama maltretirao svoje kolege-ucenike, otimao im pare, tukao, ukratko - dobio je sta je trazio.
alija je za sve kriv,vjerujete vi meni,hajd da ga je izbo zlatnim nozem pa bi covjek reko...nego obicnim nOzom
Ja koliko znam kad se pišu inicijali prvo ide slovo prezimena pa slovo imena, znači H.A
ma jel ovo sinoc nije opljackan nijedan konzum? cuj to.. nekako navika covjeku, cim otvoti klix da vidi vijesti o tom.. meni zao ovog djeteta..
Zaista......ZBODENOG???? Je li iko od vas tu zavrsio barem osnovnu skolu???
Ispčetka mi bi žao ubodenog momka ali čitajući jučerašnje komentare stekao se dojam da je ovo neki klošarski brabonjak i da je bilo piitanje vremena kad će se to desiti. Ako je tako, nije mi žao nimalo.
sve ove male delikvente treba kazniti kao punoljetne osobe... od 14+ godina kazniti kao punoljetne
cujem odo ovih mahalaca da je zbodeni bio skolski reketear i redovno otimao :D nekom djetetu prekipilo i bocnuo ga :D
stvarno treba tuziti ovog frajku sto sastavlja ove tekstove, cuj stabilno a i dalje tesko?