Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objekat nije propisno odmaknut od susjedne parcele,sva sreća da niko stradao nije. Osoba koja je izgradila te zgrade kao i onaj ko mu je dao građevinsku dozvolu i onaj ko mu je tehnički primio objekat treba da krivično odgovaraju.
Objekat je izgradjen po Regulacionom planu, tako da je odgovornost na opcini i kantonu. Po RP-u pijaca treba da se ukloni.
@gooUser1642765600 ove mantre "po zakonu", "po regulacionom planu" bla bla bla su za priprosti puk. Jer iste te zakone i regulacione planove mijenjaju kad god se ukaze prilika da se nesto usicari, utali i rastali
Ma advokata platite i trazite nadoknadu stete. Kad nece milom, hoce silom.
Hahah pa nije “premijer UK” nego premijer Uk
Pomjerite zgradu na udaljenost koja je po propisu. Hoćete da uklonite pijacu koja stoji tu puno duže od vas. Ni jedno osiguranje vam neće platiti. Od onog od kojeg ste kupili tražite.
Budimo iskreni, za sta su se do sada uopste i pitali gradjani?
Odvjetnika uzeti i ići s tužbom prema Pijacama/Tržnicama. A oni neka onda jure one koji su dali dozvolu za gradnju stambene zgrade.
Bijednici jedni kad ste placali kvadrat 4k+ za nasilno nabijenu zgradu u pijaci nije vam smetalo. Sad hocete da vam drzava sanira stetu? Pa nije vam je drzava zapalila, ljudima izgore firme, kuce pa ne dobiju nista. Skupite zajedno i ocistite fasadu, koja vam je i jedina šteta.
Ovdje si jedini bijednik ti sa takvim razmišljanjem. Nisu stanari krivi što je općina dala dozvolu za takvu zgradu, o čemu ti pričaš? Zamisli da tebi neko zapali imovinu i da ti neko kaže eto ti to sam saniraj. Pa nisu stanari zapalili sebi sami zgradu pa da je sami i saniraju.
puna podrska za stanare. vlast opet pravi ciganiju od pijace.
Kad ste kupovali znali ste da kupujete u pijaci😂😂 Sad bi da vam se fontana napravi 😜
Mnogo glupo razmisljanje.
Koja ba pravda , đej'ba pravda ??? Naši ljudi nikako da se nauče , 🤷‍♂️