Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Av Mjau pokrenut akciju protiv ubijanja neudžnih štakora
@Trulex move on
to su dosli za svojim vlasnicima iz cajnica
u vogosci ubjedljivo SDA pobjedio, pa hajmo "gospodo" glasaci, trazite od svojih SDA politicara da rade nesto i mimo izborne kampanje.
Bolje i stakori nego Arapi !!!
Ih samo 200, ma hajte vogoscani New York ima 200 miliona....
Nemas se kome zaliti... 70% stanovnistva je dalo glas Smajicu...nema boljeg kadra od SDA kadra za ovu opstinu...ja za vrijeme njegovog mandata nista konstruktivno nisam vidio za dobrobit opstine...evo neka me neko demantuje ??? sitni interesi i odron veliki !!
Nemoj tako, on je teskm znojem napisao projekat da zakrpi put i put i put,put,put!
Preselili štakori iz Opštine.
Problem su i cuke, znog njih nema macki, a kad maca nema misevi kolo vode
jedino je zalosno sto su i "glodari" glasali za SDA na proteklim izborima...a ni oni nisu toga svjesni :/
zasluzili smo kugu
Hoce li neko kupiti misomor i kakvog praha pa ovo naprasiti??? Ljudi ocekuju da im vlast poskida paucinu u kuci.
@theekonomist nema macaka kad su ove lutalice zauzele teritoriju. Treba par macaka dovesti ko ima, da odrade posao efikasnije od sanitarnih firmi :)
"Kako su kazali, tenderi propadaju jer nema izvođača tih radova." Dakle, nema izvođača. Niko to ne radi. A nema posla u Bosni...
Kada bi Sarajvo bilo u plamenu, ovi bi raspisali tender za nabavku vatrogasne opreme. Dok bi oni odobrili tender, Sarajevo bi potpuno izgorilo.
Sve ce to Bake srediti kad se vrne iz Irana!
Mi imamo procedure za tenedre. Nemože se mimo toga, nas zakon na to obavezuje. Ma samo vi pravite tendere. Kako je krenulo, kod nas će uskoro izbiti kuga. Ali institucije će nam govoriti da je stanje zadovoljavajuće.
Nema tog stakora i bolesti koji ce njih otjerati nazad u Podrinje.
Imaju pacovi, mišovi, dvije kile komad ko zec
Skoro ko kenguri.
nisu ovo štakori,... nego zečevi.