Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je protektorat-rezervat
@Mila Jel\' bila suha (suva) ili mokra carapa kojom su te udarili po celu ?
reis cerić je sramota za BiH! Svaka čast komentatoru koji je objasnio razliku između nacije i narodnosti, očigledno 90% komentatora nema pojma ni šta je nacionalitet, etnicitet, narodnost, religija, a ni šta je država a ipak bi nešto kao da napišu. Bolje vam je više čitajte i slušajte, a manje pišite i govorite dok ne budete znali bar 2% o temi koju želite komentarisati. Sramota za vas! Kako vas nije stid samih sebe da ostanete tako neobrazovani i primitivni. Što se tiče cerića, ima milion glupih izjava treba ga smijenit, i trebao bi da radi svoj posao on je efendija a ne političar. Malo je pomiješao profesije. Očigledno je jako zbunjen. Ovo nije Saudijska Arabija, ovo je Bosna i Hercegovina. A ako on već hoće muslimansku državu, neka ganja vizu i nek ide gdje ga srce vodi, jer Bosna i Hercegovina je država koja pripada narodima koji u njoj žive.
to ti je jarane fildzan drzava!!!! ili kako mi volimo reci Balistan! Nek vam je sa srecom ali na 24%...I to vam je puno jer po bozijoj pravici vi ste trebali sprasiti za bracom u Tursku....vi ste pola nas a pola turski otpad. ne znam ko se samo vise stidi vas,....mi ili oni?!
I ovaj Ceric je isti Radovan K. a i oni koje on podrzava kao i oni koji njega podrzavaju. Sve je rekao onim KOME BA DA SE MI PRILAGODJAVAMO
Nacionalna država Bošnjaka :) DOBRA IDEJA, JA SAM ZA.
Safet-Beg-Basagic (1891) Znas Bosnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u nasoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrate, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome sire. Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Nase ime ponosno i drago STO JE VISE KLEVETI I LAZI DR. REIS NAM JE MILIJI I DRAZI Komentar pod \"Glupost \" je objasnio sta je Reis izjavio i to je prava istina.
BiH će riknuti kao što je juga riknula. U novom ratu muslimani su gibitnici. Poslije novoga rata novonastala muslimanska državica imaće veličinu Sarajeva sa okolicom kao neka vrsta malo većeg zoološkog vrta u bivšoj BiH. Hrvati dobivaju u novom ratu 75 % bivše BiH. Srbi će biti definitivno protjerani na istočni dio bivše BiH uz Drinu, blizu majci srbiji. Tako će biti!
@ZNAM Znaš ti ku.ac moj glupane.
srbi u srbiju,hrvati u hrvatsku a Bosnjaci u Bosni! mozete vi svi nacinalisti sanjat o velikoj hrvatskoj,srbiji...Bosnjaci su Bosanci,al prije sveg Bosnjaci!nije bilo ni srba ni hrvata do prije devedesat godina slijepa goveda,bilo je uvijek samo Bosnjaka!
pa Bosna jeste bila i bice nacionalna drzava Bosnjaka. Kako vam to nije jasno, pa sama rijec kaze. Niko ne brani drugom narodu da Bosnu osjeca kao svoju nacion. drzavu. Problem je u osjecaju. A ovo mi lici kao na zabranu ba Bosnjaci imaju nacionalnu drzavu, odnosno da budu uopste nacija. Bosnjaci bi bili najsretniji da bos. Hrvati i bos. Srbi osjecaju BiH kao svoju zajednicku nacionalnu drzavu. Dakle po naciji si Bosanac, a po narodnosti Srbin. Isto kao sto nacija vise manje predstavlja drzavnu zajednicu, tako i Srbin sa americkim pasosem je po nacionalnosti Amer, svidjelo vam se to ili ne to je tako. Iz toga proizilazi da u BiH sa pasosem i drzavljanstvom BiH svi su po naciji Bosanci a po narodnosti... Dakle ako Bosnjaci vole svoju nacionalnu drzavu BiH (druge nemaju). A vi ste prebacili na drugi kolosjek, kolosjek podjele. Nije problem u Bosnjama za BiH.
Komunjare su nas umalo odvele u propast 90-ih. Nećete više.
Pa nadam se da je sada jasno, da su SDA i KOS žrtvovali sekularno orjentirane bosanske muslimane, za islamsku državu. Ovo što reis radi je put u nestanak države Bosne i Hercegovine, a klica stvaranja bošnjačke Bosne. A to je izgleda i njihov cilj. Zato pozivam sve patriote BiH da konačno oformimo iskreni patriotski front i demokratskim putem ovu bandu stavimo na smetljište historije, gdje joj je odavno mjesto.
Ako svijet ne podržava normalnu državu dobiće novu islamsku državu u Evropi. Nismo ni mi jedine budale koje će biti za suživot.
bojan@ Naravno da pored nase svete KNJIGE uspjevamo i vasu ... da citamo. Puno nas je kostala NEUKOST i MERHAMET,zato ne ponovilo se.... Reis ima pravo da izrazi zelju Muslimana i Bosnjaka da zajedno zive u Bosni kao jedinoj MATICI.Ne interesuje nas da li se ostali s tim slazu jer ne vrijedi sa njima traziti kompromise.Jasno je i pticama na grani da RS i zapadni dio ne zele zajednicki zivot i tacka.