Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opustite se ljudI, KOJI VAM JE KLINAC pasce opet laje istu pricu, jedino za sta je njemu bitno je to da BIH sud bude nesposoban, ali sud je upravo ono stro stranci traze jer neko mora cuvati ustav kad oni odu. a drugi milokraadov cilje je to sto srbima nonstop prica bajke o ugrozenosti od strane muslimana itd. srbi jesu ugrozeni od strane muslimana ali ne ni manje ni vise od ostalih naroda na balkanu pa cak i na svjetu, ne mislim na nikave ratove i zajebancije, pricam o natalitetu nema te sile koja moze sprijeciti da se srbi postanu manjina u bih. zato je bolje ne svadja te se sa nama , jer doci ce vrijeme pa ce te morati biti zasticeni kao romi u bih. oooopravljamo kisobraneeee
NISTA...
prihvatiti genocidnu necemo nikad i cekamo svoju priliku da je razvalimo, kad je budemo razvaljivali, razbiti cemo je vise nego hrvati rsk. to genocidno-cettttnicko cedo ce kad tad nestati.
MA JOK ETO PUSTIT CEMO VAS SRBE DA DOMINIRATE :)
@ibro sta mislis da je njima cilj senzacionalizam? prenositi cetttnicccku srnu, mogu samo oni sa cettttnicckim teznjama, to cak ni pro Cvetkovic-Macek index.hr ne radi.
dobro je reko onaj slovenac.. obicna prestava
Ja sam jednom vidio Nazifa Gljivu, uzivo...
E druze... U tome je vas problem, uvek tudjina gledate i nadajte se da drugi resavaju vase probleme. Nece proci. Sto nikad ne govore transparentno i direktno izmedju sebe? Uvek zovu velike sile.. eeee.. nece proci... Sto Hare ne prica direktno sa Dodikom uz to transparentno? Izvor ove krize Federacija BiH, jer jedina ona nezadovoljna. Sve dok ne prihvatite RS, nece biti mira. Ona je zelja jednog konstitutivnog naroda koji u njoj cini VECINU. I ne ugrozava interese drugih drzavljana BiH. nikako. Jedini interes koji ona ugrozava je VASA ZELJA za DOMINACIJOM. A Srbin nece vise pod polumesec, videli, doziveli - i rekli NJET! Pozdrav
Dajte vise prekinite s tim \"reko dodik ovo, reko dodik ono\"! Pa nije on BiH, zasto mu dizete toliko cijenu? On je obican fasista koji polako unistava (ako je nije vec unistio) BiH.
EU-a je najveci krivac za etnicka ciscenja bosnjaka Eu-a i dan danas radi protiv bosne i hercegovine EU-a pomaze na svak moguc nacin fasisticku srbiju EU-a nam je namjetnula ombargo na oruzje EU-a nam je namjetnula genocidnu tvorevinu spiric je od pocetka nove godine krio vazna dokumenta i odluke,stavio lidiju svojeg pijuna da lobira za genocidnu tvorevinu u brisselu i to uz pomoc tihica jer on je najglavniji krivac za sve sto se desava i sto gaze svi nasu drzavu!tihicu jel ti milo?
Eto ti sad, ispade da Dodik diktira ste ce moc a sta ne. I onda ce kad mu ne daju bas SVE sto bi htio, to predstavit ko nekakvu cvrstinu MZ i pobjedu za BiH. Bolje onda da Hare sam direktno pregovara, bar bi nesta dobili. Ovako, oni ko pritisak na njega a nakraju mu daju sve sto hoce. Podrska MZ ovoj nasoj BiH je cista LAZ, opametimo se. Plasim se da puno njih radi na tom da se Bosna na kraju svede na nekakvu Zapadnu obalu i Gazu a da se svi drugi u pogodnom momentu \"razdruze\"... strategijom korak po korak i polahko.
...javlja SRNA :) Pitanje za uredinike sa-x vijeti, ukoliko takvi i postoje: vidite li vi uopste kakve gluposti prenosite? Indirektno ste stavljeni u funkciju Milokrada i ekipe, samo zbog svoje lakomosti i senzacionalistickih teznji.
sto nikada nije zazivjelo, ne moze ni da crkne. Takva tvorevina je i bih.
bliži se njegov kraj vladavine, sljedeće izbore neće pobjediti milion posto, osiromašio je RS ljudi nemaju šta da jedu a vamo im laže o nekom referendumu. Ma on je provala..
treba njega postaviti za predsjednika bih pa da crkne od muke! :D