Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovaj Schmidt ne izazove novi rat u BiH neće niko drugi.
Šmitler ima još 48 sati da uradi što planira.Jer u ponedeljak će biti nogiran iz Bosne i Hercegovine.Bolje Šmitler potjeran govnjivom motkom nego novi sukobi.
Ko ce ratovat vi judgenti svi politickih stranaka ?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kolko smo ga podrzavali a ona nas ukopa ]ebo djecu svoju
Ili će povući nametnuti izborni zakon ili ćemo tražiti od naših bošnjačkih političara da blokiraju svaki proces u BiH, jer mi nemamo gdje, ovo je naša domovina!!
Kad podijeliš državnu i vojnu imovinu podijelio si i sahranio državu, zato se mora narod dići kad već ovi supci šute
Imovina u kontinuitetu znaci da je to bilo u vlasnistvu drzavnih institucija to jest pravnih subjekata sto treba odvojiti od prava na Raspolaganju I Upravljanje koje pripada Suverenu BiH (zakonodavac). Cero ne razumije da Suveren nema imovinu, jer nije pravno lice, za njega ne vaze nacionalni zakoni, on upravlja I raspolaze svim dobrima.
Nek se bore za drzavu ovi koji su u njenim jaslama ,poltroni, tečići, dajdžići i ostali.
Eto dokle vas je odveo Komšić i san o građanskoj....naravno da državna imovina treba biti data općinama, entitetima i kantonima da se razvijaju ...a državi ostaviti samo vojnu imovinu. Ako šume na nivou entiteta ili kantona prema Ustavu......šta država ima sa tom imovinom.da propada?
Nama je uvijek nsmo drugi kriv.
Pa ovo je stvarno ubrzano rusenje BIH , definitivno , ako je to tacno da ovaj kloc to nametne !
traba se okrenut kinezima i rusima
A mi se kleli u Bajdena! Al covjek pobijedi i posta senilan. Ne zna sta je juce pricao!
Neki komentatori ovdje stalno spominju "nametanje aparthejda i segregaciju društva", kao da imaju selektivnu memoriju. Aparthejd i segregacija su počeli davne 1991/1992, kad su nas naše vodje podijelili u plemena pa zaratili. Segregacija je nastavljena kroz 3 odvojene škole, vjeronauke, slijepo glasanje za etno čobane, itd. Ovo nam nije napravio Schmidt, nego mi sami.
Zaigrao se i shmidt i naši političari, mogli bi usrane guzice završiti.
Kosovo je idefacto priznato od Srbije. Traze nesto zayzvrat.Neka svi iz OHR idu kuci ako ovako nastave. Mi cemo odbraniti BIH kao I 1992.Nece 65000 mrtvih biti Basenotes u zaborav a genocid u Srebrenici pogotovo.Bosna ce ostati suverena,nezavisna inedjeljiva za vjecno.Kada se zastava BIH ispred UN skine znajte da su Bosanci svi ubijeni.Ovo nije demagogija .Ako zele to neka pipnu komad od Une do Drine I od Save do Neuma.
Ako je vojna imovina na Manjaci,Han Pijesku itd vlasnistvo BiH onda je taj entitet vjecno Bosna I Hercegovina. Znaci kraj price o odcjepljenju.
A gdje je nestala drustvena imovina SRBiH???
Političari u kontinuitetu samo lažu narod a klimaju glavom na svaku odluku MZ. Pošto su ih oni doveli na vlast. Zašto niko ne kaže da mi skoro 30 godina imamo situaciju da prirodnim resursima (zemlja, rijeke, ŠUME, rude, vazduh, sunce, ali i izgrađenim objektima) raspolažu entiteti. Ko na njih daje koncesije? ENTITETI. I to traje više od 20 godona. Nakon 20 godina nesmetanog korištenja tuđe imovine, po svim zakonima u svijetu, ona postaje tvoja. I Šmitzer će to samo konstatovati.
Definitivno trebamo ga se riješiti po kratkom postupku
Dragi moj Cero, ako ništa, trebao bi barem znati, kada već spominješ Željavu, da sve ono što je bilo vrijedno na Željavi nalazilo se na Hrvatskoj strani aerodroma tako da slobodno možeš zaboraviti na te 3 milijarde. Toliko o našim ekspertima.