Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidni sabor
Profesor iz srbije vrijedi nista vise nego jedan njemacki prosjecan njemacki obucar..S toga nije potreba za komentarom... Profesori iz Izaela vjerovatno nisu saznali da su dobri Bosnjani upravo onda kad su bili mocni i jaki u svoju zemlju Bosnu primili iscrpljene jevreje koje su u Spaniji i po Europi proganjali ko vragove..Narod juevrejski za to nam se nikad nije zahvalio....!!To nije fino.....Bezbeli da se Turska vraca tamo odakle je nozem i cizmom prognana..Ne zaboravite da to isto cini Njemacka..Sta reci nego AFERIM....Hvala Bogu ...
Srpski intelektualci ?! ??? E, sad ste baš preĆerali.
heheheh, obilježavanje Prvog balkanskog rata = početci genocida kojeg su srbi tada provodili.čitajte tadašnje izvještaje engleskih obavještajaca pa ćete vidjeti šta oni misle o baklanskim ratovima, začetnicima genocida (čitaj srbima) i i td .a ovi ćifuti još se nisu opametili i sjede sa naslednicima mitropolita koji je o d Hitlera lično 1941.godine primio priznanje jer se srbija proglasila prvom državpm očisćenom jevreja.pa sa srećom im bilo.
Koje deportacije???Proguglaj malo koliko Turaka ima EU drzavljanstvo i zivi u zemljama EU!! A o populaciji same Turske je suvisno i pricati ...Svejedno znam ja da je Turska populacija sitna prema Srpskoj nebeskoj sili sigurno ih mozete poest za dorucak pa cackate vraga :D
Koji Srpski Intelektualci: Dara Bubamara i Lepi Mića? Ogledalo današnje Srbije su \'reality Show\' gdje se pokazuje sav sram, bijeda i ponor srpske nacije i društva.. Tako im i treba.. Čuj intelektualci, hahaha, grohotom se smijem, pardon smejem..
taj narod iz bosne samo zna da komentarise rijeciih kao c.etnik ili ped.eri s.mrad i tak dalje. jeste samo ucili vrijedanje? ili se moze i na civilizovani nacin ubaciti neki komentarcic
srbin i zidov pa kud ces gore kruh te rodio:) i oni se kao nasli da raspravljaju o stanju u regionu:))hahaha koja farsa
Podrazumjeva se da se pri spominjanju vracanja pjesice misli na useljenike iz Turske i bratskih joj zemalja, ali, izgleda da vi ne razumijete da se to u izjavi podrazumjeva, pa da vam i to \"prevedem\" da znate koju vam poruku salje EU. Ionako vi, po obicaju, necete shvatiti dok ne bude vec prekasno, ali koga briga...vec je sve pokrenuto.
hahaha:\"Svaki klinac danas prdi po medijima!! Turka ce se definitivno vratiti na Balkan preko Srbije...Nema toga ko ih moze zaustaviti.Evo sta kazu Europski analiticari za Turke \"kad bi se Turci digli vise od pola Europe bi pjesice pregazili...Pametnom dosta \" Dovrsi do kraja i reci sve kada vec dajes informaciju, a ne pisi samo polovicne vijesti. Izjava koju navodis nije do kraja prenesena, pa da te dopunim, Naravno da bi se morali pjesice vracati iz EU. Vec sada hajvan vagni za deportacije rade punim kapacitetima. E ne mogu sviju vratiti hajvan vagonima, neki ce morati i pjesice natrag za majku Tursku. Manje-vise to je bila izjava, osim terminologije, ali ono sto su rekli diplomatskim rijecnikom ne bi shvatili, pa eto vam iznad njeno znacenje. Dakle, vracali bi se i to sami. I pjesice ako bude potrebno.
1vo m o s t a onda Z I D
Pozdravljam ovu plemenitu inicijativu bratskog Izrailjskog naroda za pomoć multietićnosti BiH.
@ktm, ako su Srbi, kako ti kazes, genocidni Turci-pravoslavni teroristi, a vas muftija izjavio da je Turska vasa majka, da li ste vi, analogno tome, srpska djeca?
NACIZAM=CIONIZAM=SRBIZAM (GENOCIDNOST IM JE ZAJEDNICKA IDEOLOGIJA)
www.sarajevoin.com moj grad moj portal
Zbog ovakvih prdibaba u politici 3 svjetski je neizbjezan,Vole Srb da cackaju mecku hahaaha
Svaki klinac danas prdi po medijima!! Turka ce se definitivno vratiti na Balkan preko Srbije...Nema toga ko ih moze zaustaviti.Evo sta kazu Europski analiticari za Turke \"kad bi se Turci digli vise od pola Europe bi pjesice pregazili...Pametnom dosta