Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare i stidim se gdje zivim...
Munira otidji u Banja Luku i okaci mu cvijet kao sto si to radila u Srebrenici ja koji ste vi licemjeri
Jesul išta izjavile povodom toga što japanski ribolovci love i ubijaju delfine ?
Jesul išta izjavile povodom toga što japanski ribolovci love i ubijaju delfine ?
Jesul išta izjavile povodom toga što japanski ribolovci love i ubijaju delfine ?
'Thanks for inviting me to your Srebrenica commemoration, suckers. Now look what I'm doing.'
http://www.onlinepeticija.com/peticija_protiv_gaenja_bolnice_abdulah_naka
Kako to da bosnjo izdaje samo na ulice (u to ne bosnjo od 20 godina koji nema KM u džepu, nego baba od 100 godina koje je situirana za 5 zivota) jedino kad ima neke veze sa Srbijom, Srbima ili RS. Aman ljudi, jel nemate većih problema od ovih?
OVO SU HEROJI BOSNE..IMALI IKO DA ORGANIZUJE DEMOSTRACIJE U NEW YOURKU ISPRED UJEDINJENIH NACIJA..BUDI SE BOSNJO OVO JE OBJAVA RATA OD STRANE SRBIJE..Mjesanje u unutrasnje stvari i ne postivanje VRHOVNOG SUDA druge drzave je agresija na drugu drzavu.
ja gluposti.. pa vucic je tad bio haman pa klinjo.. cak mu je i seselj rekao da je ispo glup zbog te izjave.. a sto je najgore ljetos ste ga ljubakale na doceku..
@Dr.Vejsil Hetjimitj nea veze.. hico je ostao pri starom.. on cak u mein kampfu nije ni naslutio sta ce sve radit za koju godinu..dakle postao je jos gori.. ovaj je ipak se udaljio od te retorike
Evo koliko Vučić poštuje Bosnu i Hercegovinu, odluke njenih najvećih sudskih autoriteta.Bošnjaci moraju razumjeti da su sami sebi najpreči i u svakom belaju upućeni jedino jedni na druge. Bošnjaci moraju uložiti napore u budućnosti na realizaciju ciljeva koje su već sproveli drugi narodi (Srbi,Hrvati,Slovenci,Makedonci,Albanci)-Izgradnja Bosne i Hercegovine kao nacionalne države Bošnjaka. Logično je da su većina država Europe građanske jer je prvobitno ostvarena dominacija jedne etničke grupe.
JOŠ MALO ŠTIMUNGA: http://images3.kurir.rs/slika-724x489/aleksandar-vucic-bakir-izetbegovic-foto-twitter-1437578409-706061.jpg
treba bosnu što prije podjijeliti na tri samostalne države. to je jedini način da nam budućnost ne bude međusobno upitna sa svađama, zveckanjem oružja, prijetnjama ratom, jezicima, biznisima, sportom, kulturom itd... u svim segmentima smo ko psi i mačke i jednostavno mrzimo jedni druge, tako da je to najbolje riješiti mirnim putem. svi bi se posvetili svojim problemima, a svaka država bi se borila za svoj dobrobit. ovo sadašnje stane netrpeljivosti prema drugom narodu ili vjeri ne vodi ničemu.
Znači tako je vojno lice Vučić sprječavao i kažnajvao GENOCID u Srebrenici ? Umjesto na sud, dao BAkiru 4 miliona i Hajmo halalit. A kod Mahmuljina nema HALALA !
JOŠ MALO ŠTIMUNGA: http://images3.kurir.rs/slika-724x489/aleksandar-vucic-bakir-izetbegovic-foto-twitter-1437578409-706061.jpg
Đikani nemaju ni vjere, ni srama promitivno je to jedno čelijsko biće!!!!
У срцу мом само је један дом, У срцу велика моја Република, У срцу мом најљепша звијезда сја Моја Република, Република Српска.