Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mihajlo Pupin 18.09.2013. u 21:35 20Ti kao potomak janjicarsko balisko poturcenog plemena, a zivis u RS, onda uzivaj lagano u trobojkama I zna se stav mirno na BOZE PRAVDE. mater ti na boze pravde kad pocne zavijat stavis joj dudu u usta i pocne trokirat povukla vise benzina nek zraka osla joj menbrana.
...aktima nije propisana mogućnost da organ strane države traži od Srbije da preuzme kazneno gonjenje. Ali je to isto MOGUCE traziti od BiH koja je jedva docekala da ustupi Srbiji Jurisica,Amira...ma gonite se smradovi!
Tako i treba. I ne treba ga isporuciti. Pa ljudi moji to bi bilo lose po Dodika . Ovak ce mu biti zabranjen ulazak i Dodik je siguran a ovaj kriminalac je ionako njihov heroj. Posebno mi je drago zbog onih koji jos uvijek misle da su im ovi prekodrinski vukovi prijatelji. Kako si naivan Bosnjace. Nikad sebi neces doci. Ljiljani su zaboravljeni, Malo ko zna ko je bio Izet Nanic i ostali Heroji koji su branili BiH a svi danasnji kreteni znaju Cecine pjesme u usta je svrsim kitu. Da Bog da Bog kaznio sve koji vjeruju ovoj gamadi Genocidnoj. Eto kako potpisuju sporazume i kako ih postuju. Svi su oni isti i svi isto smrde od Neleta Karajlica do Emira Kuste i okolo na okolo
koji ce nam *urac ...da ga moramo hraniti 3 puta dnevno?? neka trune tamo...daleko..!!
intelektulac koliliko i pitbullterijer
Oh ta papirologija .....
Zato ga pušite trenutno 69:29 u 3 četvrtini od Španije, j'o deranja guzova 49 razlike ahahahaha
*40 (a možda i bude :)
SMRDI SRBIJAAAAAAAA SMRDI SRBIJAAAAA