Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj postaje politicar lagano
Da su svi kao on, država bi nam ličila na nešto!
SA 30 GODINA ON GLUMI STUDENTA OVO SAMO KOD NAS IMA
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hoce li traziti da se od poliklinike napravi mjesto gdje mogu klanjati dzumu petkom kad ne idu na predavanje i na ispite :):):)
neka spusu djume
Moron.
Kažem da bi on trebao tražiti da se pregledi ne rade petkom radi džume.... buhah hahah ah ah ah a
Je l ovo opet onaj apsolvent u dobi 33 godine? Po zanimanju... vjerojatno buduci politicar
91. godiste, u roku zavrsen fakultet, sa tim vjerovatno ovo vjerovatno ono ne lijeci svoje komplekse
@fiorentina - pa šta još hoće od studenske organizacije? Što se ne prihvati posla iz struke, a ne studenske SDA nauke!
Ovo je garant nadjen sifilis kod profa i studentica pa ne znaju kako da zataskaju aferu!!!
Gledam maloprije profile ovih pojedinih komentatora (tipa: "`ta će on, vidi mu glave i sl."), pa ljudi moji oni imaju uredno po 30 komentara svaki dan u razmaku od po pola sata! Nije više stvar ni države, ni uređenja, ni političara, stvar je samih nas i našeg primitivizma... Ali to smo ipak mi, dobrodošli u BiH...
@drinajedina ahahahahahahahahaha glupaco
@drinajedina Ima i toga. Iskompleksirani sarajevski ateisti napaceni od kompleksa vise vrijednosti su digli hajku na momka zbog toga. Ako ne radi treba ga kritikovati, ali prijedlog oko dzume je realistican i treba ga diskutovati.
Tipični IB, glovonjaaaa
Degutantno je da je ovaj čimpanzoid predsjednik spus-a
pa evo budi ti gorilo! Daj te te vidimo o ti naociti klix komentatoru!
Kakav si ti GLUPARDINJO!
Ovo mi nema logike. Ja imam većih zdravstvenih problema i liječim se privatno (s obzirom na dipu već 3 godine čekam nalaze koje privatno uredno radim svakog mjeseca), ali jedini način da opravdam izostanke sa predavanja/vježbi jeste opravdanje sa studentske. Kada je u pitanju 2-3 dana to dadne ljekar, ako je više dana onda komisijski pregledaju nalaze itd. To mi je čak par puta omogučilo da mi profesori dadnu komisijsko izlaženje na ispit ako sam propustila završni/popravni.
ja sam iz paradzemata
sta ovaj balavac hoce??????
haj dogovorite se sta je, kenjac od 35 godina ili balavac
eee predstavnika studenata i Qrca, studenti bi trebali biti progresivni a ovaj lik hoce da nas vrati u 1400 i neku, ovo sve govori u kakvim smo govnima i da cemo zaglibit jos dublje od ovog
kako bi ga volio ispostovat s jednim golden showerom po ovom blago telecem pogledu
haha pero
jel to onaj što hoće da se džuma ispoštuje u toku nastave?
fin neki moma. vidi mu se po faci-
😂😂😂
ko gleda grand i glasa za "nase" i tako salje pare u srb? kome na ilidzi u svakoj kafani svira prekodrinsko istocnjacko smece? Ja omladine sizofrene.