Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@barca Ne treba uopste komentarisati genocidna lajanja! Oni se zlocinom hrane, jer tako jedino i opstaju!
Možda nisi svjestan toga Dorijane da riječju\"mujice\"vršiš jedno omalovažavanje i ponižavanje jednog naroda,pokušavaš ih\"smanjiti\"kao Oni su mali a tvoj narod je kao veliki,meni to miriše na jednu ruužnu pojavu,malo razmisli.
Vasi komentari najbolje govore o vama, odnosno da se radjate, zivite i umirete bolesnoga mozga! Vasi bolesni umovi nisu u stanju shvatiti koliko ste jadni i bijedni. Dat ce Bog da i vi ili vasa pokolenja dozivite pakao Srebrenice, samo da bi ste mogli razumjeti, ako bi uopce i mogli. Tamo gdje zivi civilizirani narod, a ne polusvijet i horde u ljudskim oblicima, nikakvo posebno osiguranje ovakvoga dogadjaja ne bi ni trebalo.
ja necu okretat prase taj dan ali cu pripremit dobro meze i more pijace, najvise piva a za goste sta ko voli. ima da se slavi i casti taj dan do zore. nije svaki dan 11 juli. nije svaki dan finale.
Ja pecem gicu taj dan...pa da vidim ko ce da mi zabrani...
incident samo mogu napravit mujice. pas bio ko slago.