Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dudlam po kućama,prednost imaju crne cokate osobe :)))
dosta zajebavanja srbi su u stvari bugari a takvi ne mogu biti bogu mili.
ko ima dokaz da se kosovski boj desio?
@CP60 I jos nesto, s obzirom da imas samo sest godina razumljivo je da mijesas izraz Mahajana sa Manihejstvom sto nema nikakve veze, ali na dobrom si putu, uci sine uci...
@CP60 OK shvatio sam..ti si sestogodisnje dijete...ma nema veze naucices...
Da.... ne radi se to o Bogumilima nego o Amitabha jos dok je postojala zemljina kugla iz samo dva kontigenta.
@CP60 da li je to sav komentar koji mozes napisati? Veoma \"inteligentno\".
ne pise se historija nego BAKSUZ VAKAT
Bogumilstvo potice od Manihejstva koje je nastalo u 3. vijeku u Iranu i koje se prosirilo u Evropu ukljucujuci i Balkan. U 6. vijeku zbog progona i zabrana Manihejstvo se pojavljuje u nekoliko sekti: Katari, Albigenzi, BOGUMILI i Patareni ! Hriscani proganjaju Bosnjane jer ih smatraju hereticima (zbog Bogumilstva). Nas posljednji vladar prelazi na katolicanstvo (da bi mogao biti okrunjen of Pape) a kada pocinje i narod da tjera na Hriscanstvo, po dolasku Turaka ljudi prihvataju Islam koji je bio najslicniji staroj vjeri a i da bi imali mocnog vladara koji ce ih braniti od naleta Hriscana sa istoka i zapada....
I ujo zaboravio sam da ti dodam ne cete vise moci tako krasti SRPSKI jezik. Zato sto ga lingvisti sveta ne priznavaju kao hrvatski ,da jezik postoji kao samostalan mora da ima 3000 svojih reci,a hrvatski nema ni blizu jer pricate SRPSKIM zato ga toliko menjate da bi u dogledno vreme promenili jezik da bi mogli i lingvisti da vam potvrde ne samo diferencial u naglasku vec i u recima ali toga nema zato sto je to SRPSKI a kako jos znamo da je SRPSKI pa ti mene razumes svaku rec sto se pravis onda englez jeb.em te gllupa i dosadna! Zna se i za to sto je Srpski alfabet izpiso Vuk Karađić u 1814 dok je hrvatski opet kasnije uk.rao Ljudevit Gaj 1830 celih 16 g kasnije kra.dete od SRBA ko uvek kroz istoriju sto.ka usr.aka To i jos mnogo dokaza ima dok vi imate samo ukradenu istoriju usr.aso kao sto sad probas stvai hrvatski ispred jel pa ako prođe ali kod mene ti nece proci i kod sve vise i vise SRBA! Pricaj SRPSKI da te ceo svet razume!
Cuj ujo pa mozda zato sto taj jezik potice sa istoka i ne zapada i mozda zato sto ga Srbimo cuvamo kakv je dok ga ku,rvati menjate da bi sto manje slicio Srpskom pa je i najgllupljem jasno da je to SRPSKI. Ustvari vecina vase nacije je pokatolicenih Srba i to je jasno to samo us.rase sporite dok svet se u glavnom slaze. @Sentij tebi se vidi da skole video nisi jer da jesi znao bi da i tvoja istorija uci o bosanskim i hrvatskim krscanskim saveznicima koji su se borili uz SRBE na kosovu KRE.TENU ZATTUCANI ti i tvoji mitovi mitove izmisljate samo vi i zivite u llazima! Pa kad istorija toliko utice na nase zivote zar nebi trebala prosveta da se pobrine da je istorija u skoli jedna od najvaznijih nastava da bi se ovakvi zattucani krreteni naucili nesto da ne bubaju najglluplje i najsmesnije teorije i mitove! I da posto je to mit zato uce o njemu u skolama od azije do amerike i same TURSKE jeb.. te gllupa!
@SENTINEL: Aj dođi ti lipo u Krajinu pa da ti ja kažem koji jezik ti pričas ... dosadan si do bola ... a zašto nije tvoj \"SPRSKI\" jezik HRVATSKI ... znaći, gdje god si stavio SRPSKI ... stavi Hrvatski ... i eto ti :-) Dosadan si ...
sentinel koji je ovo jezik: malo pasulja uzmi kasikom i zajedno sa cekicem i jastukom, stavi pod jorgan, obuci cizme i objasni kako ti ide matematika, algebra, kojim brojevima pises... covjece, smijesna je ta prica... kad onaj na srni u ratu veli.. srpski sesnaesterac... ili uzmes ozbiljnu literaturu i skontas da je kosovo... najobicniji mit. nikakve borbe dole nije bilo... bar nema nikakvog dokaza, osim pjesmica izmisljenih 400 godina poslije.
Ja ne znam kako je pop molio i zasto na ruskom. Ali ako radnici pricaju ekavski ili ijekavski sve je to SRPSKI A bosnaski je jedna izmisljotina i krađa ponovo SRPSKOG jezika. Jer ako ti pricas sa lokalnim na glasom to ne znaci da je to samostalni jezik vec originalni jezik SRPSKI jezik sa lokalnim akcentima ili nacinima izgovora jeb.. te gllupa!! Bosnacki jezik ne postoji (osim politicki)jer sve reci sto koristi su SRPSKE reci i nema svojih reci. KAD STE VEC TOLIKO GLLUPI STO ME ONDA SVAKU REC RAZUMETE KAD PRICAM PRICO JA EKAVSKI IJEKAVSKI ....? Jezik mora da ima 3000 svojih reci da bi ga lingvisti smatrali jezikom vi to nemate niti hrvati niti Crnogorci to je sve Srpski jezik i svi to dobro znate mi smo sami dozvolili krađu naseg jezika ali ne VISE dosta je bilo. Da se pravite francuze,engleze,turke.... a svi pricate nasim SRPSKIM jezikom i svaki stranac gleda kako sad ovo se zove ovako a 99% isti SRPSKOM! I SRBI nismo Rusi vec SRBI!
Gospodine Srbine pa vi još mješate Ruski i Bosanski pa mislite da govorite Srpski.Neki dan sam bio na jednoj sahrani i nisam mogao sebi doći.Radnici koji su zaduženi za pokojnika govore pola ekavski pola ijekavski a svi zajedno nemaju dva dana škole i jedan veliki odmor.Pop moli na Ruskom.Što je onda tebi neobično da hođa ući na Arapskom?.Nit si ti Rus nit je hođa Arap.