Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ono o Velikoj Srbiji, pa vi vise mislite o njoj nego mi izgleda. Popis, alo, sta ce to naskoditi, da se usput vidi i koliko je naroda izbjeglo itd. Rumuni, Grci, Rusi... jesi li ti normalan. Sto se tice fasizma, vidim da je prisutan, vi bi nas iselili i protjerali kad bi kako mogli, medjutim..... RS je tu i uvijek ce biti, jal u sklopu pih-a ili mimo njega, realnost!
vecina ti zemalja sto ce izvrsiti popis 2011 nisu imali rat u svojoj drzavi, i poslijeratni fasizam
ebiga sad, a sta onda sa rumunima, rusima, grcima, kinezima...? nije isto naseliti se iz problema sto ti to zelis i onih koji su se naselili zbog nekakvog plana, primjer velika srbija
Evo jednog odgovora! Znaci ti se bojis da ne budeS prebrojan, koliko sam svatio. Opet ne kontam zbog cega? Mislim, ni mi se ne bunimo na sve one sandzaklije i bjelosvjetske pridoslice iz bliskih vam arapskih zemalja. Popis ko popis, 2011-te vecina ce ga naroda izvrsiti pa sto nebi i pih, ha jel tako.
Ma nije da se neko boji, samo nek se vrate srbi u hrvatsku i kosovo odakle su naselili bosnu a bosnjaci nek se vrate na svoje pa cemo se popisivati, jel moze tako, u cemu je problem sto se bojite? jasmina pjesma je super obradjena samo da si je do kraja dao bi ti 5+ vako samo 4+ :)
Zbrisa Kapitan. Oce li mi neko odgovoriti ovdje, u cemu je problem sa ovim popisom? Ozbiljno me interesuje zbog cega ste protiv njega, cega se bojite i zbog cega strijepite.
Jos nesto, zbog pipine velike moci, on je kod mene unaprijedjen pa ga od danas zovem, Kapitan pipaga mali ; )
hahahahah, pa dje si pipaga talibanu jedan, hahaha Znaci stari ti si odlucio, nece biti popisa sve dok RS postoji. Zaheban si ti care, tolika moc, ovo ono. Vidis kako ja sa tobom fino, a ti samo vrijedjati znas, odraz tvoje kulture i vaspitanja. Sve do vi vise slusate sta vam ulema kaze bicete taki, shabani jedni : )
@CHICHA bijedno krvolocno cudoviste,idi u svoj dom tj-ukrajinski kamenjar i u svojem vampirskom sanduku s tri krvava prsta! BiH4EVER!
Dok genocidna tvorevina rs-a postoji NECE bit popis stanovnistava i TACKA! BiH4EVER!
Ako, vrijeme je bilo. Nije mi jasno kome to smeta sto ce se popis stanovnistva izvrsiti? U cemu je problem? Jasmina duso, nemoj vise ako Boga znas, em sto neznas em sto koristis u tome pjesmu uz koju smo odrasli (dosta nas).
ma vrsite vise i to i promjenite ime Bosni i Hercegovini u SRBIJA 2 i bog vas veselio, na svjetu postoji jedno carstvo u njemu caruje fasizamsko drugarstvo, u njemu je sve lepo u njemo se svako raduje, tamo su kuce od krvljulade, a prozori se snajperska gnjezda, u njemu radi svako ono sto mu se iz srbije kaze, u njemu raste vec truhlo voce...