Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jok Špiriću, ti ćeš doprinijet!
Šta mene to pitaš? Ja redovno idem u crkvu.
hahaha bravo Adler hahahah
Kad ste ubijali niste mislili o suzivotu cetnici? sada odjednom brinete se za suzivot.. fuj
A doprijet ce podjele I RS? Fuj! I sto klix blokira komentare pojedinih clanaka sa izjavama cetnickih vodza (Dodik, Ivanic itd) ? Ne mjesajte svabe sa ovima, svabo je prizno gresku nakon 10 godina, a ova govna zive u zabludama i lazima vise od 500. **** ih njihov deda Turcin koji ih pusti preko drine.
ovaj je bas onako, zesci ljakse
Vreme smrti – Dobrica Ćosić Srbija u ovome svetu nema prijatelja. Svaki je mali narod na neki način našao sebi zaštitnika. Jedino ga mi, Srbi, Zaista nemamo. Mi (Srbi) smo narod u kome se mnogo lakše daju glave nego što te glave razumeju neke sasvim očigledne istine. Sasvim očigledne, proste istine...
The One and Only Špiričeva prva stranka je bila Šešeljeva SRS. Tek da znate odakle potiče njegov politički gen!
UFFFFF - istina tako boli. " profesore, profesore!
Ko o cemu, SNSD o suzivotu, HDZ o stednji i SDA o postenju. A ni ostali ne zaostaju.
Genocid nego sta. Valja napravit 8 hiljada poveski za oci, 8 hiljada komada zice za povezivanje ruku, valja angazovati kamione i bagere za prevoz i kopanje humki, valja angazovari dzelate za ubijanje 8 hiljada ljudi, valja bapraviti timove da poubijane u genocidu iskopaju iz primarnih grobnica u sekundarne , tercijarne itd... 90 posto posla je zavrseno za dva dana. Genocid nego sta.
Fasistima nece poput tebe ivasih sluga iz HDZ.
Iskreno želim da se smrdama desi isto. Ni više ni manje...
Ako si Bosnjak sramota od tebe. Onda bi Bosnjaci bili ki Srbi...
Ne mi nismo isti. Srbi su istrijebili sve NESRPSKO, a ja želim samo smrdama,njima i onima koji slave srebrenicu...
Da bi bilo suzivota i tolerancije te da nema ovoliko mrznje koliko je ima, prvo mora krenuti od politike - kad vi prestanete plasirati u medije nacionalisticka i nacisticka prepucavanja, tad ce narod poceti da "misli" da je sve u redu i da zive kako i treba da zive. Svako je slab na svoju vjeru, bio vjernik ili ne... Manite se suplje i radite nesto gamad jedna lezihl***vicka!!!
Moj nikola, od tebe to niko ni ne očekuje ali fašizam ima rok trajanja.
Doprinijece da se ukine genocidna tvorevina stvorena na kostima nevinih zrtava.
gori su ovi sto stite ubice od samih ubica,kraj ljudskog roda
I tako na sve tri strane....svi koji proslavljaju srebrenicu ahmiče i trusinu su bolesnici. Stid me što sam ljudsko biće...
"Rezolucija o Srebrenici neće doprinijeti suživotu u BiH...." ali će doprinijeti Dodikovo i Špirićevo zalaganje za raspad BiH. Kad je ne stane po njima suživot će biti "van taki", pravi..... E, taj film će teško ostvariti: BiH će biti, i dekleracija, i rezolucija, i presuda medjunarodnih sudova o genocidu u Srebrenici ali suživot sa šovenistom Špirićem i njegovim Bajom nam je težak i nepravedno nametnut ali se tješimo: oni su prolazni a zemlja je vječna.