Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spiric je genocidas koji je pocinio nad bosnjacima prije par godina a njegov djeda je ubiajo jevreje, srbija je bila prva drzava u evropi ociscena od jevreja! fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pa dal su jevreji toliko glupi i naivni da dopuste jednom ubici ko spiric da udje u jav vachem?
Kad ces se Spiricu pokloniti zrtvama genocida u tvojoj sopstvenoj drzavi koje si cak i premijer?????????????????? Stid da te bude. ti se klanjas zrtvama a pripadas onima koji su to isto cinili u tvojoj domovini ne tako davno...fuj...